• تاریخ انتشار : 1400/07/11 - 11:03

دوره آموزشی آشنایی با ساخت داروهای ترکیبی خوراکی، تزریقی و موضعی برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با ساخت داروهای ترکیبی خوراکی، تزریقی و موضعی به مدت 20 ساعت (8 ساعت تئوری و 12 ساعت عملی) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده داروسازی،به همت گروه فارماسیوتیکس دانشکده و با حمایت مجموعه داروخانه های 13 آبان، دوره آموزشی آشنایی با ساخت داروهای ترکیبی خوراکی، تزریقی و موضعی برگزار شد.
 در اولین دوره از این کارگاه، که از نیمه شهریور آغاز شد و به مدت سه هفته به طول انجامید، اکثرشرکت کنندگان از معاونت های غذا و داروی سراسر کشور، در این کارگاه حضور یافتند تا بستری مناسب جهت اشاعه این هدف مهم در کشور و آشنایی با ضرورت پرداختن به آن فراهم گردد. گفتنی است این دوره به مدت 20 ساعت (8 ساعت تئوری و 12 ساعت عملی) برگزار شد و در آن اصول مقدماتی در خصوص ساخت سوسپانسیون های خوراکی، آماده سازی محلول های تزریقی و تبدیل انواع اشکال دارویی به یکدیگر متناسب با نیاز بیماران آموزش داده شد.

• گروه خبری : دانشکده داروسازی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 197597