• تاریخ انتشار : 1400/04/17 - 09:36

نشست تخصصی هیئت‌رئیسه آزمایشگاه پیش بالینی در چهارمین سالروز تأسیس آن

دومین نشست تخصصی اساتید و پژوهشگران مجری طرح‌های پژوهشی 16 تیر 1400 به مناسبت چهارمین سالروز تأسیس این آزمایشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران آزمایشگاه پیش بالینی، در ابتدای این جلسه دکتر محمدرضا آی، رئیس آزمایشگاه پیش بالینی، گزارشی جامع از تأسیس این آزمایشگاه تا به امروز ارائه داد.  خدمات ارائه‌شده، تجهیزات به‌روز، آماری از رویدادها و بازدیدهای برگزارشده، مجوزهای اخذشده، میزان اسکن‌ها، تفاهم‌نامه‌ها از جمله موضوع‌های این گزارش بود.
بر اساس این گزارش در آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران 3099 بازدید، 508 پروژه، 5218 اسکن، 2821 ساعت استفاده از خدمات و 152 کارگاه با میزان 30429 نفر ساعت انجام شده است.

به گفته هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه‌های مختلف با هدف یکپارچه‌سازی آزمایشگاه‌های پیش بالینی سراسر کشور می‌توانند با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی و تخفیف شرکت‌های تولیدکننده با کمترین هزینه مجهز به چنین آزمایشگاهی شوند.

وی با اشاره به این مطلب که تا پایان شهریور بخش‌های غیر تصویربرداری آزمایشگاه پیش بالینی راه‌اندازی می‌شود، بیان کرد بازخوردها و نظرات پژوهشگران می‌تواند در مسیر پیشرفت این مرکز بسیار مؤثر باشد.

توضیح اینکه محققان 89.5 درصد در بخش امور آزمایشگاه‌ها و 83 درصد از امور ارتباط با مشتریان رضایت دارند.

در ادامه این جلسه، دکتر حسین قدیری معاون اجرایی این مرکز در خصوص پایه‌گذاری و مکانیزم بخش ارتباط با مشتری آزمایشگاه توضیحاتی داد و بیان کرد نظرات مشتریان باعث تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف آزمایشگاه خواهد شد.

معاون اجرایی آزمایشگاه پیش بالینی در خصوص روند پذیرش پروژه توضیحاتی داد و به این امر اشاره داشت که ثبت پروژه از دو طریق حضوری و غیرحضوری از طریق وب‌سایت قابل انجام است.

وی بیان کرد از طریق گرنت‌های شبکه آزمایشگاهی، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، انتشار مقاله و ذکر نام آزمایشگاه در بخش قدردانی پژوهشگران می‌توانند از تخفیف‌های آزمایشگاه پیش بالینی استفاده کنند.

وی در خصوص راه‌اندازی بانک داده در این آزمایشگاه خبر داد که محققان می‌توانند اسکن‌های خود را به آن اهدا کنند.

دکتر احسان شریف پا قلعه معاون پژوهشی آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ابتدای صحبت خود از این‌که مطالعات پیش بالینی توانسته به‌تدریج در ایران جایگاه خود را پیدا کند ابراز خوشحالی کرد.

معاون پژوهشی این مرکز در خصوص فعالیت‌های ترویجی صحبت کرد و بیان داشت که هرماه در دانشگاه‌های مختلف، آزمایشگاه پیش بالینی و فعالیت‌های آن معرفی می‌شوند و دانشگاه‌ها می‌توانند درخواست خود را برای این جلسه ارسال کنند.

وی در خصوص کارگاه‌ها در سطوح ابتدایی، متوسط و پیشرفته، وبینارها، مدارس، ژورنال کلاب‌ها و نحوه برگزاری آن‌ها توضیحاتی ارائه داد.

همچنین وی در خصوص باشگاه پژوهشگران آزمایشگاه پیش بالینی گفت: هدف ایجاد شبکه‌ای ملی و بین‌المللی از حوزه‌ها و تخصص‌های مخالف با رویکرد تصویربرداری به‌ویژه پیش بالینی است که بتوان کاربرد این دانش را در تخصص‌های دیگر موردتحقیق و بررسی قرارداد.

در پایان این نشست هیئت‌رئیسه آزمایشگاه پیش بالینی به گفت و گپ با محققان نشستند و به سؤالات آن‌ها به صورت کامل پاسخ گفتند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات آزمایشگاه پیش بالینی اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : گروه خبری RSS,آزمایشگاه پیش بالینی
  • کد خبر : 191835