پیام های رئیس دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 19:54

بیانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حمایت از دانشگاهیان آمریکا

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با انتشار بیانیه‌ای، حمایت قاطع خود و دانشگاه علوم پزشکی تهران را از جامعه دانشگاهی آمریکا در برابر تهدیدها و چالش‌های اخیر ابراز داشت. در این بیانیه، دکتر قناعتی ضمن تأکید بر ارزش‌های مشترک دانشگاهیان در سراسر جهان، از جمله تعهد به آزادی علمی، عدالت اجتماعی و جستجوی دانش، بر ضرورت همبستگی و همکاری بین دانشگاه‌ها برای مقابله با این چالش‌ها تأکید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
دانشگاه‌ها به عنوان مراکز تولید علم و دانش، نقشی حیاتی در ارتقای صلح، تفاهم و همبستگی بین ملت‌ها ایفا می‌کنند.
جامعه دانشگاهی در سراسر جهان، از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران، با نگرانی عمیق، اخبار مربوط به تهدیدها و چالش‌های اخیر علیه دانشگاهیان در ایالات متحده آمریکا را دنبال می‌کند. ما این اقدامات را به شدت محکوم می‌کنیم و قاطعانه از همکاران دانشگاهی خود در آمریکا حمایت می‌کنیم.
دانشگاه‌ها مراکز آزادی علمی، عدالت اجتماعی و جستجوی دانش هستند. این ارزش‌ها برای پیشرفت بشریت ضروری هستند و باید از هرگونه تهدیدی محافظت شوند.
دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشگاهیان در سراسر جهان می‌خواهد که در این زمان دشوار با هم متحد شوند و از همکاران خود در آمریکا حمایت کنند.
ما همچنین از مقامات دولتی در ایالات متحده می‌خواهیم که اقدامات لازم را برای تضمین امنیت و رفاه جامعه دانشگاهی خود انجام دهند.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران