پیام های رئیس دانشگاه

• تاریخ انتشار : 1394/12/20 - 17:20

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت مقام شامخ شهدا

دکتر علی جعفریان، رئيس دانشگاه به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت مقام شامخ شهدا در پیامی به شهدای راست قامت تاریخ میهن اسلامی درود فرستاد.

متن کامل پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
 (( یا أیّتها النّفْس الْمطْمئنّة ارْجعی إلى ربّک راضیةً مرْضیّةً فادْخلی فی عبادی وادْخلی جنّتی ))
سلام بر شهدا که راست قامتان تاریخ‌اند. شهید، والاترین مکبر آزادگی، مرزبان هماره بیدار، قهرمان حماسه‌ساز و فریاد ممتد حقانیت در لحظه لحظه زمان است.
در 22 اسفندماه، سالروز گرامی‌داشت شهادت رادمردان و مدافعان راستین قرآن و عترت، نگهبانان مرز و بوم اسلامی و سنگرداران علم و دانش و معرفت، بار دیگر زمزمه‌های ندبه و کمیل‌شان در گوش ما طنین‌انداز است، باشد که دل به روشنایی جاده شهادت بسپریم تا کوره راه‌های دنیا، از رسیدن به مقصود هستی، دورمان نکنند. چشم‌هایمان، بال‌های پرواز را در وصیت نامه‌هایشان می‌جویند تا ذره ای از اسرار عالم را که جز با شهادت عیان نمی‌شود، نشانمان دهند.
از خداوند می‌خواهیم که شهدای عزیزمان را در خوان ضیافت خود در کنار اولیاء خاص خویش متنعّم فرماید، به خانواده‌های آنان صبر و شکیبائی عنایت نماید و ما را راهرو راستین طریق ایشان که همان صراط مستقیم اهل بیت علیهم‌السلام است، قرار دهد.
دکتر علی جعفریان
رییس دانشگاه

• گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,پیام ها
مهدی  گلپایگانی