3 مورد یافت شد

جایگزین های مواد غذایی در ماه رمضان

https://pr.tums.ac.ir/ندای تندرستی/جایگزین-های-مواد-غذایی-در-ماه-رمضان

حبوبات هر واحد از گروه حبوبات را معادل يك واحد از گروه نان و يك واحد از گروه گوشت در نظر بگيريد:عدس، نخود، لپه، انواع لوبيا--- 8 قاشق غذاخوري (نصف ليوان) گروه سبزي هاهر واحد از گروه سبزي ها معادل نصف ليوان سبزي پخته يا يك ليوان سبزي خام استسبزيجات شامل...

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر بر اهمیت مصرف حبوبات تاکید کرد

https://pr.tums.ac.ir/اخبار-موشن-گرافی/کارشناس-تغذیه-شبکه-بهداشت-و-درمان-اسلامشهر-بر-اهمیت-مصرف-حبوبات-تاکید-کرد

حبوبات تاکید کرد کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر بر اهمیت مصرف حبوبات تاکید کرد کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، تغییرات در الگوی غذایی کشور و جایگزینی غذاهای سنتی معمول با غذاهای آماده فرآوری شده را منجر به شیوع بیماری‌های مزمن در...

تغذیه مناسب در ماه رمضان

https://pr.tums.ac.ir/ندای-تندرستی/تغذیه-مناسب-در-ماه-رمضان

حبوباتاهميت غذايي اين گروه: مهمترين مواد غذايي اين گروه شامل پروتئين، فسفر، ويتامين ب 12، ب 6، روي، منيزيم و آهن است. آهن موجود در گوشت بهتر از آهن موجود در سبزيجات جذب شده و باعث خون سازي مي شود و از كم خوني فقر آهن پيشگيري مي كند. مواد غذايي اين گروه:...