• تاریخ انتشار : 1403/05/03 - 09:47

ارتقای سیستم نرم افزاری اتوماسیون تغذیه دانشجویان

اداره تغذیه مدیریت امور دانشجویی در اطلاعیه ای از تغییر و ارتقا سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران قبل از آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، برای ارائه خدمات بهتر و ارتقا سیستم نرم افزاری اتوماسیون تغذیه که دارای آیتم های رضایت بخش در مقایسه با اتوماسیون قبلی است، این برنامه طبق جدول زمانبندی در سلف ها دانشگاه انجام می شود.
از مزایای سامانه جدید، امکان رزرو غذا 72 ساعت قبل، امکان رزرو غذا 2 بار در در طول هفته، امکان تغییر سلف یک روز قبل از توزیع غذا و همچنین امکان افزایش اعتبار از طریق دستگاه کارتخوان بدون نیاز به اینترنت در محل توزیع غذا است.
توضیح اینکه دانشجویان می بایست برای انجام هم خوانی کارت های دانشجویی فعلی با سیستم نرم افزاری سامانه جدید، با اپراتور مستقر در واحدها، طبق برنامه اعلامی همکاری کنند.
برای دریافت برنامه اعلامی اداره تغذیه اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی