• تاریخ انتشار : 1403/01/07 - 12:19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نوروزی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان های دکتر شریعتی و مرکز قلب تهران

دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه و دکتر محمدرضا قیوم زاده پزشک مقیم ستاد مرکزی از بیمارستان های دکتر شریعتی و مرکز قلب تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه و دکتر محمدرضا قیوم زاده پزشک مقیم ستاد مرکزی سه شنبه 7 فروردین 1403 از بخش های اورژانس و عادی بیمارستانهای دکتر شریعتی و مرکز قلب تهران بازدید کردند.
دکتر صالحی با اشاره به اینکه با همت همکاران کادر درمان  خدمات خوبی به هم وطنان ارائه می شود گفت: در روزهای آغازین فصل بهار و تعطیلات نوروزی اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران، دستیاران عزیز گروههای تخصصی، کارورزان پرتلاش  و پرستاران گرانقدر و سایر عوامل اداری و اجرایی در بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی تهران  به مردم عزیزمان خدمت رسانی می کنند.
رئیس دانشکده پزشکی با بیان اینکه مشاهدات حاکی از آن است که کادر درمان با روی گشوده و سعه صدر با بیماران وهمراهان برخورد می کنند گفت: امیدوارایم با همدلی و انسجام بیشتر بتوانیم خدمات بهتری را به مردم ارائه دهیم.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
طاهره رحمان پور