برگزاری کلاس آموزشی تغذیه کودکان زیر 5 سال و تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه کودکان زیر 5 سال و تغذیه در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر را برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه فرقدان کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز فرمانفرمایان کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در کودکان زیر 5 سال را در مهدکودک مهرک برگزار و در خصوص اهمیت مصرف صبحانه در کودکان، صبحانه سالم، معرفی میان وعده مناسب، اهمیت مصرف سبزیجات و حبوبات، خواب کافی و بهموقع و فعالیت بدنی و ورزش در کودکان و نیز محدودیت مصرف نوشیدنیهای شیرین و تنقلات شیرین در کودکان و جایگزین کردن آن با میوه و سبزیجات و لبنیات تازه مطالبی را بیان کرد.
زینب زینالدین، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز دارالشفا کلاس آموزشی با موضوعات اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر را برای میانسالان و سالمندان سرای محله علیآباد جنوبی و پایگاه کمیته امداد نازیآباد برگزار کرد و در این جلسه در خصوص مصرف غذای سالم از همان دوران خردسالی پراهمیت و باعث تأمین آینده سالم و کمخطر برای هر فرد میشود.
وی در ادامه افزود: با مصرف غذای سالم میتوانیم خطر بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، فشارخون، چربی خون و ریسک بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهیم و با آموزش و فرهنگسازی صحیح میتوان افراد را به یک الگوی غذایی صحیح در تمام زندگی از کودکی تا بزرگسالی آشنا کنیم.
نظر دهید