• تاریخ انتشار : 1403/06/18 - 09:48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری گشت مشترک مرکز بهداشت جنوب تهران از واحدهای عرضه مرغ و گوشت اطراف میدان تره‌بار بهمن

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری گشت مشترک از واحدهای عرضه مرغ و گوشت اطراف میدان تره‌بار بهمن خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز گفت: مهندس مرجان عبدیان در معیت نمایندگان تعزیرات حکومتی، اداره اماکن، اداره دامپزشکی از واحدهای عرضه مرغ و گوشت اطراف میدان تره‌بار بهمن بازدید کرد.
وی در ادامه افزود: پیرو شکایت مردمی واصله از سامانه شکایت 190 وزارت بهداشت در خصوص عدم رعایت بهداشت فردی، لوازم کار، ساختمانی و به‌کارگیری کارگر اتباع از واحد عرضه عمده مرغ واقع در نازی‌آباد بازدید شد و با دستور مستقیم رئیس شعبه 28 تعزیرات حکومتی و تائید شکایت مذکور، این واحد عرضه مرغ و گوشت پلمب و پرونده صنفی امکنه به دادسرا ارجاع شد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی