• تاریخ انتشار : 1403/03/16 - 07:52

ثبت نام ترم تابستان سال 1403 دانشگاه علوم پزشکی هوشمند

ثبت نام ترم تابستانی مجازی برای دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور (با هرنوع سهمیه ای) از تاریخ 19خرداد 1403 آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر مدیریت امور دانشجویان شاهد وایثارگر؛ دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با مجوز صادره از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برنامه ترم تابستانی سال 1403 را برای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می کند.

دانشجویان (صرف نظر از هرنوع سهمیه ای)  برای ثبت نام می توانند از تاریخ 19 خرداد ماه تا 25 خرداد ماه 1403 به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی هوشمند مراجعه کنند.

ترم تابستانی برای دانشجویان رشته های دکترای عمومی، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پیراپزشکی با دو اولویت برگزار می شود.

اولویت اول : شامل دانشجویان روزانه شاهد و ایثارگر با سهمیه های مشخص شده و با دریافت معرفی نامه رسمی از ستاد شاهد و ایثارگر محل تحصیل که معاف از پرداخت شهریه می باشند (دانشجویان شاهد و ایثارگر شهریه پرداز نیازی به معرفی نامه شاهد ندارند و شامل تخفیف شهریه شاهد و ایثارگر نمی شوند)

اولیت دوم: سایر دانشجویان (با سایر سهمیه ها) رشته‌های علوم پزشکی با رعایت ضوابط آموزشی و پرداخت شهریه ترم تابستانی و کسب معرفی نامه از اداره امور خدمات آموزشی دانشگاه محل تحصیل برای ثبت نام امکان پذیر است.

کلاس ها در سامانه نوید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند به آدرس زیر برگزار خواهد شد و شروع کلاس ها از طریق پیامک اعلام می گردد. https://Lms.smums.ac.ir

تعدادی از دروس در این دوره به زبان انگلیسی برای دانشجویان بین الملل نیز ارائه می گردد.

دروس مربوطه ردیف های 7-9-11-13-15-17-150-152می باشد.

برای دریافت شرایط فراخوان و لیست دروس اینجا را کلیک نمایند.

برای دریافت تقویم آزمون ها  اینجا را کلیک نمایند.

می توانید جهت دریافت معرفی نامه ستادشاهدوایثارگر، به ایتای شماره 09371208057 پیام دهید.

• گروه خبری : مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
مریم خرّم