• تاریخ انتشار : 1403/06/07 - 13:50

نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه با کارشناسان روابط عمومی دانشکده ها

دکتر ترابی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی افزایش دیده شدن جهانی از مسیر فعال سازی اساتید در شبکه‌های اجتماعی است

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با کارشناسان روابط عمومی دانشکده های دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی افزایش دیده شدن جهانی از مسیر فعال سازی اساتید در شبکه‌های اجتماعی است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست با کارشناسان روابط عمومی  دانشکده 7 شهریور 1403،  بر ضرورت افزایش مشارکت اعضای هیئت علمی دانشگاه  در شبکه های اجتماعی و تاثیر این مشارکت در میزان دیده شدگی دانشگاه در سطح جهانی تأکید کرد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه، با اشاره به نقش موثر سایت‌های چندزبانه و شبکه‌های اجتماعی در افزایش دیده شدن دانشگاه در سطح جهانی، بر لزوم تولید محتوای باکیفیت و استفاده از کلیدواژه‌های مناسب در توسعه وب سایت های چندزبانه تأکید کرد.
وی افزود: بخش قابل توجهی از امتیاز دانشگاه در رتبه‌بندی‌های جهانی مانند شانگهای به دلیل دیده شدن آن در سطح جهانی است بنابراین، تقویت حضور اعضای هیئت علمی در فضای مجازی به خصوص شبکه اجتماعی توییتر و معرفی دستاوردهای علمی آنان به جامعه جهانی، یکی از اولویت‌های اصلی ما است.
دکتر ترابی بر اهمیت فعالیت کارشناسان روابط عمومی در شبکه‌های اجتماعی و ایجاد ارتباط مؤثر با اساتید و دانشجویان تأکید کرد و گفت: ساختار استاندارد شده‌ای برای معرفی اساتید در شبکه‌های اجتماعی در نظر گرفته شده که می توانید از اساتید بخواهید با ارائه حساب کاربری شبکه X ، به حساب کاربری شبکه اجتماعی X دانشگاه بپیوندند.
در این نشست، طرح‌های پیشنهادی کارشناسان برای طراحی سایت‌های انگلیسی و عربی و اافزایش نفوذ علمی اساتید دانشگاه  مورد بررسی قرار گرفت.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
عکاس