لیست اخبار صفحه :126
بازدید سرزده وزیر بهداشت و درمان از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی امام خمینی(ره) اسلامشهر

دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، مهدی شریفیان نماینده مجلس شورای اسلامی و حسین حبیبی فرماندار شهرستان اسلامشهر از پروژه در حال ساخت بیمارستان امام خمینی (ره) اسلامشهر بازدید کرد.

دانشگاه علوم پزشکی تهران در وبومتری 60 پله صعود کرد و بیمارستان‌های آن در رتبه‌بندی جهانی قرار گرفتند

دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از ارتقای 60 رتبه‌ای این دانشگاه در نظام رتبه‌بندی وبومتری و قرار گرفتن بیمارستان‌های دانشگاه در رتبه‌بندی ویژه بیمارستان‌های آموزشی در سطح جهان خبر داد. این جهش چشمگیر، که حاصل برنامه برندآفرینی و طرح یکپارچه‌سازی وب‌سایت‌های دانشگاه است، دانشگاه را از رتبه 505 به 445 در سطح جهانی ارتقا داد.

تامز لایف: زنگ نشاط و سلامت به مناسبت هفته سلامت  1403 در دانشگاه علوم پزشکی تهران نواخته شد

تامز لایف: زنگ نشاط و سلامت به مناسبت هفته سلامت 1403 در دانشگاه علوم پزشکی تهران نواخته شد

زنگ نشاط و سلامت، به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت 1403 و با هدف افزایش نشاط و تحرک کارکنان، چهارشنبه 29 فرودین 1403 در بوستان لاله به صدا درآمد. این برنامه به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این برنامه، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه از برگزاری دومین همایش پیاده روی جامعه ورزشی در روز سه شنبه 4 اردیبهشت به مناسبت هفته سلامت خبر داد. امیر شایگان مدیر تربیت بدنی دانشگاه درخصوص برنامه های زنگ نشاط و سلامت و همچنین آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران، در خصوص فواید ورزش و تغذیه سالم در محیط کار توضیح دادند. سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش کارکنان دانشگاه، نیز زنگ نشاط و سلامت را در ارتقا روحیه و افزایش انگیزه کارکنان موثر دانست و بر اهمیت توجه به سلامت و تندرستی در محیط کار تاکید کرد.

برگزاری وبینار کشوری در خصوص تبیین کارگاه آموزشی مدیریت الکترونیک طرح‌های گسترش شبکه

در راستای برگزاری کارگاه آموزشی کشوری دو روزه پیرامون مدیریت الکترونیک ساختار طرح گسترش شبکه، وبینار کشوری در خصوص تبیین کارگاه آموزشی مدیریت الکترونیک طرح‌های گسترش شبکه برگزار شد.

زنگ نشاط و سلامت ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت 1403

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف افزایش نشاط و تحرک و به مناسبت هفته سلامت 1403 زنگ نشاط و سلامت را ساعت 8 صبح چهارشنبه 29 فروردین ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی ستاد مرکزی دانشگاه در بوستان لاله برگزار کرد.