لیست اخبار صفحه :135
 تامز بست 22: بازسازی و فعالیت مجدد دستگاه اولتراسانتریفوژ در آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران

دستگاه اولتراسانتریفوژ آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران که نقش حیاتی در تحقیقات و فناوری دارد، نزدیک به 8 سال به علت خرابی موتور دستگاه از کار افتاده بود و با وجود تلاشها و پیگیریهای انجام شده به دلیل تحریم، نبود گارانتی در تامین قطعات دستگاه و اعلام هزینه های گزاف دلاری برای تامین قطعات از طرف شرکتهای متفرقه خارجی، همچنین نبود دسترسی به نیروهای متخصص، طی این سالها بدون استفاده شده بود. باوجود تقاضای بسیار محققان و دانشجویان در استفاده از این دستگاه، در شهریور 1402 شرکت "کیمیا رهاورد" به عنوان یکی از شرکت های مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران مستقر در دانشکده فناوری های نوین پزشکی، بازسازی این دستگاه را برعهده گرفت. دکتر مریم فرهمندفر عضو هیئت مدیره شرکت کمیار رهاورد در این خصوص توضیح می دهد.

تامز Q&A : بیماری صرع چیست؟

صرع، گروهی از اختلالات مرتبط در سیستم الکتریکی مغز است و مشخصه‌ آن تمایل به ایجاد حملات مکرر است. حملات باعث تغییر در حرکت، رفتار، احساس یا آگاهی از جمله از دست دادن هوشیاری یا تشنج می‌شوند که در اکثر افراد از چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌کشد. حملات ممکن است در کودکان و بزرگسالان رخ دهد. دکتر رضا شروین بدو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان درخصوص این بیماری و روش درمان آن توضیح می دهد.

خدمت رسانی بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی روز قدس

همزمان با راهپیمایی روز جهانی قدس، بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با راه اندازی غرفه کودک و غرفه آزمایش قند و فشار خون در ضلع جنوبی میدان انقلاب به مردم حاضر در راهپیمایی خدمت رسانی کرد.

تامز استوری 7: خاطره دکتر زرین تاج کیهانی دوست استاد پیشکسوت مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامز استوری به خاطره دکتر زرین تاج کیهانی دوست استاد مغز و اعصاب کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد که در آن دکتر قریب را الگوی تعهد حرفه ای معرفی می کند و می گوید: یک پزشک زمانی می تواند مفید باشد که به رضای خدا فکر کند.

حضور دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت ری در بازرسی های بهداشت محیط مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شب قدر

دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، در شب سوم از لیالی پر فضیلت قدر، همراه با کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی پیرامون آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بازدید کرد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران حمله تروریستی به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کرد

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی از طرف دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی تهران، حادثه تروریستی حمله به سفارتخانه جمهوری اسلامی ایران در سوریه را محکوم کرد و برخورد قاطع شورای امنیت سازمان ملل متحد با جنایتکاران را خواستار شد.