لیست اخبار صفحه :15
دکتر ترابی: فعالیت اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش علمی شبکه اجتماعی ایکس؛ باعث افزایش دیده شدن دستاوردهای علمی دانشگاه می شود
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان بیمارستان های دانشگاه

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست با کارشناسان روابط عمومی بیمارستان ها گفت: فعالیت اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش علمی شبکه اجتماعی ایکس؛ باعث افزایش دیده شدن دستاوردهای علمی دانشگاه می شود.

دکتر ترابی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی افزایش دیده شدن جهانی از مسیر فعال سازی اساتید در شبکه‌های اجتماعی است
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه با کارشناسان روابط عمومی دانشکده ها

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با کارشناسان روابط عمومی دانشکده های دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی افزایش دیده شدن جهانی از مسیر فعال سازی اساتید در شبکه‌های اجتماعی است.

دکتر قناعتی: راه اندازی کلینیک دندانپزشکی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران گام مهمی در ارتقای رضایت و سلامت دهان و دندان کارکنان و خانواده های آنهاست
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از کلینیک در حال تاسیس دندانپزشکی کارکنان دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 6 شهریور 1403 از کلینیک در حال تاسیس دندانپزشکی کارکنان دانشگاه بازدید کرد و گفت: این مرکز در آینده نزدیک آماده خدمت رسانی به همکاران خواهد بود. راه اندازی این مرکز گام مهمی در ارتقای رضایت و سلامت دهان و دندان کارکنان و خانواده های آنهاست.

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان مداخله در اختلالات روانپزشکی در شبکه بهداشت اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت اسلامشهر از برگزاری جلسه آموزشی با عنوان مداخله در اختلالات روانپزشکی با حضور پزشکان و روانشناسان سطح پایه و تخصصی مراکز (سراج) خبر داد.

فراخوان ثبت نام جشنواره ورزشی به مناسبت هفته تربیت بدنی ویژه کارکنان، استادان و بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد با توجه به اهمیت نقش ورزش و ترویج شور و نشاط در بین همکاران، به مناسبت هفته تربیت بدنی جشنواره ورزشی ویژه کارکنان، استادان و بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کند.

تامز Q&A: علائم و نحوه شیوع ویروس آبله میمونی  (mpox)
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز Q&A: علائم و نحوه شیوع ویروس آبله میمونی (mpox)

در این برنامه دکتر محمدرضا صالحی، متخصص عفونی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره ویروس آبله میمون (mpox) توضیح داد و گفت: این بیماری بومی آفریقای مرکزی، در سال‌های اخیر به اروپا و برخی کشورهای همسایه همچون پاکستان شیوع یافته است. دکتر صالحی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به آبله میمون در ایران گزارش نشده است افزود: این بیماری ویروسی از طریق تماس مستقیم با فرد مبتلا یا حیوانات آلوده قابل انتقال است و علائمی مانند تب، سردرد، درد عضلانی و بثورات پوستی به همراه دارد. دکتر صالحی در ادامه، بر اهمیت رعایت بهداشت فردی و اجتناب از تماس نزدیک با افراد مشکوک به ابتلا به این بیماری تأکید کرد.

تامز نیوز: بیمارستان روزبه پس از ۸۵ سال صاحب سند تک‌برگ شد

دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به اخذ سند تک‌برگ برای بیمارستان روزبه شد. این رویداد پس تلاش و پیگیری مستمر، گام مهمی در راستای شفاف‌سازی مالکیت و افزایش اعتبار دانشگاه محسوب می‌شود. به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسمی که با حضور مدیر کل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و جمعی از مسئولان دانشگاهی و ثبتی استان تهران برگزار شد، دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، با اشاره به اهمیت این دستاورد، اظهار داشت: اخذ سند تک‌برگ برای بیمارستانی با قدمت و اهمیت بیمارستان روزبه، گواهی بر تلاش‌های مستمر دانشگاه برای حفظ و ارتقای اموال و دارایی‌های خود است. وی همچنین به تلاش‌های مستمر برای مستندسازی حدود 56 هزار متر مربع از املاک دانشگاه اشاره و بر اهمیت این اقدام در افزایش اعتبار و جایگاه دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی تاکید کرد. در ادامه، محمد کاظم امینی، رئیس اداره املاک و مستغلات دانشگاه نیز، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران با قدمتی 170 ساله، دارای املاک با تنوع بسیار است، مستندسازی املاک را اقدام موثری در رفع چالش های این حوزه دانست.

دکتر ترابی: دانشگاه علوم پزشکی تهران با هوش مصنوعی، صدای علم را رساتر می‌کند
نشست آموزشی کارشناسان سینا رسانه

دکتر ترابی: دانشگاه علوم پزشکی تهران با هوش مصنوعی، صدای علم را رساتر می‌کند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست آموزشی با کارشناسان سینا رسانه بر اهمیت بهره‌گیری از هوش مصنوعی در توسعه قطب‌های رسانه ای دانشگاه تاکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با هوش مصنوعی، صدای علم را رساتر می‌کند.