تامز رس 52: امانتداری کارمند مجتمع بیمارستانی امیراعلم دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارمند امانتدار و فداکار مجتمع بیمارستانی امیراعلم مبلغ دلاری را که پیدا کرده بود به صاحبش بازگرداند. مهندس محمود کشیر مدیر مجتمع بیمارستانی امیراعلم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پس از اینکه همکار بیمارستان، اعلام کرد مبلغی دلار پیدا کرده با بررسی دقیق دوربین های بیمارستان، دلارهای پیدا شده به صاحب اصلی اش باز گردانده شد. وی در ادامه افزود: کل مجموعه و کارکنان بیمارستان ها در حفاظت از جان مردم، مال برایشان ارزشی ندارد.

تامز رس 51: بازارچه خیریه همدلی 5 در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران

پنجمین بازارچه خیریه همدلی با مشارکت مدیریت سازمان‌های مردم‌ نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران 8 تا 10 اسفند 1402 در بیمارستان روزبه برگزار شد. عواید این بازارچه صرف امور بیماران اعصاب و روان و بخش دیگر آن صرف توسعه خدمات مرتبط با حوزه فعالیت توانبخشی و کار درمانی بیماران اعصاب و روان می شود.

انتصاب دکتر سید ایمان سیحون به سمت مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی دانشگاه علوم پزشکی تهران
قدردانی رئیس دانشگاه از خدمات ارزشمند دکتر سید محمدجواد مرتضوی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر سید ایمان سیحون را به سمت سرپرست مرکز تحقیقات بانک فرآورده های پیوندی منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند دکتر سید محمدجواد مرتضوی قدردانی کرد.