لیست اخبار صفحه :22
تامز لرن: برگزاری کارگاه آموزشی مشتری‌مداری با تأکید بر «اخلاق حرفه‌ای» در دانشگاه علوم پزشکی تهران

علیرضا عرب یارمحمدی، مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی، با بیان اینکه هدف از برگزاری کارگاه ارتقای سطح رضایت‌مندی مراجعه کنندگان و مشتریان درون سازمانی و برون سازمانی از خدمات دانشگاه است؛ گفت: در این جلسه، مباحث نظری مشتری‌مداری بررسی و چالش‌های موجود در ارتباط با مشتریان مطرح شد. در ادامه سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه، درباره نحوه برگزاری کارگاه و حوزه های مورد بحث آن توضیح داد. حامد بوداغی، معاون مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی و رئیس اداره بازنشستگی دانشگاه و دکتر شیما خسروی، معاون مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی بر ضرورت برگزاری کارگاه و تاثیر آن در افزایش رضایتمندی کارکنان تاکید کردند که در فیلم مشاهده می کنید.

همایش نیازسنجی  و مداخلات ارتقای سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

همایش نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

با ابلاغ شروع برنامه دوسالانه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت در سال 1403 و نظر به اهمیت بسزای این موضوع و تاثیر آن در جهت دهی صحیح منابع در راستای ارتقای سلامت جامعه، گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران 29 مرداد 1403 همایشی با موضوع گزارش اجرای این برنامه در سالن آمفی تأتر ساختمان مرکزی برگزار کرد. گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 29 مرداد 1403 همایش نیازسنجی و مداخلات ارتقاء سلامت توسط وه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت برگزار شد.

تامز آپ: معرفی گروه پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دانشگاه علوم پزشکی تهران پیشگام در پروتزهای فک و صورت

تامز آپ: معرفی گروه پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

در این برنامه از تامز آپ، دکتر مهران بهرامی، متخصص و مدیر گروه بخش پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره اهمیت و گستره بخش پروتز توضیح داد و به زیرشاخه‌های مختلف آن، از جمله پروتزهای مگزیلوفیشیال، پروتزهای دندانی، پروتزهای ایمپلنتی، متحرک و ثابت، اشاره کرد. دکتر بهرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران را در زمینه پروتزهای فک و صورت پیشرو خواند و در مورد فلوشیپ‌های تخصصی در حوزه‌های ایمپلنت، اختلالات مفصل گیجگاهی فکی (TMD) و مگزیلوفیشیال در دانشکده توضیح داد. وی در پایان، بر اهمیت استفاده از تکنولوژی‌ دندانپزشکی دیجیتال مانند اسکنرهای داخل دهانی در ارتقای کیفیت خدمات پروتزی در دانشکده دندانپزشکی تاکید کرد.

دکتر مقیمی: ما به درخشش دوباره افتخارآفرینان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار امید داریم
جلسه مجازی آموزش ثبت نام در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار

در جلسه مجازی آموزش و آماده سازی دانشجویان شاهد و ایثارگر برای ثبت نام در نهمین جشنواره جایزه ملی ایثار سال 1403، به نکات کلیدی دستورالعمل شرکت در این جشنواره اشاره شد.

دکتر ترابی از گام بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران برای دیده شدن در نقشه علمی جهان خبر داد
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان مراکز تحقیقات

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: هدف از نشست توسعه وب سایت های دانشگاه و شناسایی قطب ها، دیده شدن دانشگاه و کمک به ارتقای جایگاه علمی در سطح ملی و جهانی عنوان کرد.

تامز برند:  پرش بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی جهانی شانگهای؛ پرواز پرافتخار 100 پله‌ای با تلاش و همدلی

تامز برند: پرش بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه‌بندی جهانی شانگهای؛ پرواز پرافتخار 100 پله‌ای با تلاش و همدلی

دانشگاه علوم پزشکی تهران با صعود 100 پله ای و کسب رتبه 500-401، جایگاه اول دانشگاه‌های ایران در فهرست رتبه‌بندی جهانی شانگهای 2024 را به خود اختصاص داد. دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل و دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا، درباره این موفقیت توضیح دادند. دکتر آیتی از سند ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی و ایجاد سامانه برای بررسی تأثیر هر گروه آموزشی و هر عضو هیئت علمی بر رتبه دانشگاه خبر داد. دکتر اکبری ساری هم به اهمیت رتبه بندی شانگهای و انتشار و استفاده از نتایج پژوهش‌ها در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها و ارتقای رتبه دانشگاه در وبومتریک و آلتمتریک اشاره و بر اهمیت کار تیمی و جمعی در دستیابی به موفقیت‌های دانشگاه تأکید و از تلاش‌های استادان، دانشجویان، رئیس دانشگاه، مدیران، معاونت بین‌الملل و روابط عمومی دانشگاه قدردانی کرد.

آغاز به کار درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران در حرم امامین عسکریین در سامراء

درمانگاه راه شفا به عنوان تنها درمانگاه خدمت رسانی در حرمین امامین عسکریین با حضور ۷۵ کادر درمانی فرهنگی و خدماتی از مجموعه علوم پزشکی تهران در ایام اربعین آغاز به کار کرد. همچنین خادمان اباعبدالله الحسین در درمانگاه راه شفا دانشگاه علوم پزشکی تهران در سامرا با برگزاری مراسم توسل به آل الله و خواندن زیارت آل یاسین عزاداری کردند.