دکتر قناعتی: معاونت توسعه قلب راهبردی نظام سلامت است
هشتمین همایش معاونان توسعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دکتر قناعتی: معاونت توسعه قلب راهبردی نظام سلامت است

دکتر حسین قناعتی در هشتمین همایش معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور با بیان اینکه معاونت توسعه قلب راهبردی نظام سلامت است گفت: افراد در حوزه سلامت باید به روز، عالم، فعال و مستعد باشند.

اطلاعیه شماره8- اعلام زمان و مکان مصاحبه عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402

به اطلاع پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت مرحله اول آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402 می رساند، با توجه به شروع روند برگزاری مصاحبه از روز شنبه 23 دی 1402 لازم است داوطلبان موارد زیر را به دقت مطالعه و رعایت کنند.

تامز لرن 12: کارگاه مدیریت عملکرد کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی تهران

بهبود مدیریت عملکرد، فرایند شناسایی و ارزیابی کارکنان است که چگونه کارکنان را ارزیابی کنیم و در چه راستایی بتوانیم همه کارکنان را در جایگاهی قرار دهیم که بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند و همیشه احساس کنند که مدیرانشان از آنها حمایت می‌کنند. این کارگاه به همت مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان برگزار شد. دکتر علیرضا عرب یارمحمدی، مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر محمد جعفر زرین نگار، مدرس سازمان مدیریت صنعتی در این باره توضیح می دهند.