تامز لرن: کارگاه مقدماتی بیوبانک دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه مقدماتی بیوبانک دانشگاه علوم پزشکی تهران باحضور متخصصان پژوهشگاه ها و بیمارستان های دانشگاه برگزار شد. دکتر وحید حق پناه مدیر بیوبانک پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در این کارگاه آموزشی دستورالعمل های مربوط به بیوبانک و ذخیره سازی نمونه های زیستی در شرایط استاندار تدریس شد. همچنین دکتر فرزانه شیرانی دبیر کمیته پایش مطالعات جمعیتی بیوبانک های دانشگاه با بیان اینکه 14 جلسه درباره ارتقا و توسعه بیوبانک ها تشکیل شد گفت: حاصل این نشست ها، کارگاه مقدماتی بیوبانک ها برای آشنایی بیشتر متخصصان دانشگاه، است.

دکتر ترابی: یادگیری مستمر و چالش پذیری کلید تعالی است
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان سینارسانه

دکتر ترابی: یادگیری مستمر و چالش پذیری کلید تعالی است

مدیر روابط عمومی دانشگاه در جلسه‌ کاربرد هوش مصنوعی در فعالیت‌های روابط عمومی، با تاکید بر اهمیت یادگیری مستمر برای پیشرفت گفت: برای ارتقا سطح کیفیت کار و قرار گفتن در مسیر تعالی باید به طور مستمر چالش های پیرامونمان را رصد کنیم.