لیست اخبار صفحه :80
تامز جی سی: معرفی خدمات تربیت شنوایی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر الهام توانای عضو هیئت علمی گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز جی سی (مراقبت سلامت) خدمات تربیت شنوایی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران را توضیح می دهد.

تامز استوری: خاطره دکتر علیرضا یلدا استاد فقید گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامز استوری به خاطره دکتر علیرضا یلدا استاد فقید گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر یلدا تاکید دارد باید همواره خطاها و اشتباهاتمان را در نظر مجسم کنیم و از آنها درس بگیریم. این آموزه‌ها چراغ راه ما در زمان حال و آینده خواهد بود. درک و پذیرش اشتباهات، نخستین گام در راستای اصلاح و پیشرفت است. انسان با مرور اشتباهات خود، نقاط ضعف و قوت خویش را می‌شناسد و در مسیر تعالی گام برمی‌دارد.

مراسم بزرگداشت مقام شهیدان خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود
دعوت نامه مراسم یادبود

مراسم بزرگداشت مقام شهیدان خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران مراسم بزرگداشت مقام شهیدان خدمت، آیت الله رئیسی، رئیس جمهور شهید و همراهان ساعت 11 یکشنبه 6 خرداد 1403 در سالن دارالفنون واقع در طبقه نهم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

دکتر ترابی: هر عضو هیئت علمی می‌تواند یک رسانه علمی کامل باشد در این صورت تاثیر آن در ارتقای رتبه دانشگاه مشهود خواهد بود
کارگاه رسانه‌ای شدن علم و اثربخشی اجتماعی با ارتقا شاخص آلتمتریکس

مدیر روابط عمومی دانشگاه، در کارگاه رسانه ای شدن علم و اثربخشی اجتماعی با ارتقا شاخص آلتمتریکس، بر ضرورت حضور فعال اساتید در فضای مجازی و استفاده از رسانه‌ها برای افزایش نفوذ علمی تاکید کرد و فعالیت رسانه ای را در ارتقا شاخص آلتمتریکس موثر دانست و گفت: هر عضو هیئت علمی می‌تواند یک رسانه علمی کامل باشد در این صورت تاثیر آن در ارتقای رتبه دانشگاه مشهود خواهد بود.

دکتر قناعتی: توفیق شهادت پاداش خدمات جهادی شهید رئیسی بود
تشییع شهدای خدمت

دکتر قناعتی: توفیق شهادت پاداش خدمات جهادی شهید رئیسی بود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم تشییع و اقامه نماز  بر پیکر شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان گفت: شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی پاداش خدمات جهادی خود را با شهادت گرفت و این توفیق  بزرگ برای هر کسی میسر نیست.

تامز لایف: مراسم یادبود شهدای خدمت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم یادبود رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و شهدای همراه با حضور خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران 31 اردیبهشت 1403 در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد. در این برنامه تامز لایف دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، حجت الاسلام والمسلمین سید مجید قریشی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر سید مهدی رضایت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمد حسین آیتی معاون بین الملل دانشگاه، دکتر محمود بیگلر رئیس مجموعه داروخانه های 13 آبان، دکتر افضل میرشمسی، مدیر امور فرهنگی دانشگاه، دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر سید حسن اینانلو، رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و دکتر رضا فریدی مجیدی، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه درباره ویژگی های اخلاقی و خدمات ارزنده شهید آیت الله رئیسی توضیح دادند.

آیین تشییع پیکرهای مطهر شهدای خدمت در تهران

خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران همراه با مردم قدرشناس تهران برای وداع با پیکر پاک «سید محرومان» شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهان شهیدش در اطراف دانشگاه تهران حضور یافتند و پس از اقامه نماز رهبر معظم انقلاب بر پیکر شهدا، شهدای خدمت را تشییع و بدرقه کردند.