• تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 11:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 198
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گرامی داشت 24 مهرماه روز جهانی غذا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

با حضور دکتر مصطفی امینی، سرپرست و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری مراسم گرامی داشت 24 مهرماه روز جهانی غذا با صرف صبحانه سالم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با حضور دکتر مصطفی امینی، سرپرست و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری مراسم گرامی داشت 24 مهرماه روز جهانی غذا با صرف صبحانه سالم برگزار شد.

روز جهانی غذا هر سال در ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر جشن گرفته می شود.  به منظور توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا  سازمان خواروبار و کشاورزی FAO   هر سال عنوانی برای این روز انتخاب می نماید شعار امسال روز جهانی غذا "آب زندگی است،آب غذاست، هیچ کسی را محروم نکنیم.

آب برای حیات روی زمین ضروری است. آب 60 درصد از بدن ما را تشکیل می دهد و حدود ۷۱ درصد از سطح زمین را پوشش می دهد. آب یک نیروی محرکه برای مردم، اقتصاد و طبیعت و بنیان غذای ما است. 

در این راستا به همت واحد بهبود تغذیه روز 24 مهر برنامه صبحانه سالم در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری برای پذیرایی صبحانه از کارکنان برگزار شد.

دکتر مصطفی امینی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، با استقبال از برگزاری این مراسم گفت: موضوع غذای سالم و امنیت غذایی مردم از موضوعات مهم در سلامت مردم بوده و مورد توجه شبکه بهداشت است، کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت نقش مهمی در آگاهی بخشی مردم نسبت این موضوع دارند.

وی ادامه داد: گرامی داشت روز جهانی غذا با برپایی این دورهمی شاد، خودمانی و صبحانه ای ساده فرصت مناسبی برای ارتباط و تعامل بیشتر همکاران و موجب بهبود کیفیت عملکرد آنها می شود.

 ماندانا دقیقی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه ضمن بیان پیشینه روز جهانی غذا گفت: در جهان از هر ده نفر یک نفر از گرسنگی مزمن رنج می برد. همچنین در مقابل گرسنگی در جهان ، افزایش میزان چاقی و اضافه وزن نیز در برخی از جوامع دیده می شود. یک برنامه غذایی زمانی سالم محسوب می شود که با تامین غذای کافی، ایمن، مغذی ومتنوع، نیازهای تغذیه ایی افراد را تامین کند و خطر ابتلا به بیماری را در او کاهش دهد در این راستا حضور کارشناسان تغذیه مراکز سلامت در افزایش آگاهی تغذیه ایی جامعه حائز اهمیت است.

هانیه ولایتی کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه، ضمن قرائت پیام روز جهانی غذا گفت: برای صرفه جویی در مصرف آب، می توانید از آبی که برای جوشاندن تخم مرغ یا خیساندن حبوبات استفاده شده برای آبیاری گلدان یا باغچه های خانگی تان استفاده کنید. و در ادامه کلیپی بین المللی که سازمان FAO به مناسبت روز جهانی غذا منتشر کرده بود، به نمایش در آمد.

در پایان شعارهایی با محوریت روز غذا، صرفه جویی مواد غذایی، اهدای غذا به نیازمندان، اثرات مثبت روانی باهم غذا خوردن و... به همکاران داده شد.

 

 
  • گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان ری
  • کد خبر : 248543
کلمات کلیدی
حسین حاجی رضایی
تهیه کننده:

حسین حاجی رضایی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *