• تاریخ انتشار : 1403/01/07 - 12:06
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان روزبه در ششمین روز سال 1403

در ششمین روز از سال نو دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع به طور سرزده از بیمارستان روزبه بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع به همراه دکتر عباس مزینانی پزشک مقیم ستاد هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران، 6 فروردین 1403 از بخش های مختلف و اورژانس  بیمارستان روزبه  بازدید کرد.
در حاشیه این بازدیدها دکتر رحیم نیا با تبریک سال نو به کادر درمان و قدردانی از حضورشان در ایام نوروز گفت: بسیار خرسندم که در ایام نوروز شاهد ارائه خدمات درمانی با کیفیت بالا در بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم.
وی ادامه داد: در بیمارستان روزبه تمام اساتید، رزیدنت ها و کارکنان  درمان با ظرفیت کامل حضور داشتند و به بیماران خدمات درمانی شایسته ارائه می شد.
دکتر رحیم نیا با اشاره به فعال بودن اکثریت بخش ها در بیمارستان گفت: بخش اورژانس بیمارستان روزبه فعال و اساتید حضور داشتند و در بخش اطفال به دلیل ملاحظات بیماران ترخیص شده و سایر بخش ها فعال و اساتید حضور داشته و درمانگاه در شیفت صبح فعال و اساتید بیماران را ویزیت کردند.
وی ادامه داد: روحیه و انرژی بالای پرستاران بسیار قابل توجه بود که از یکایک آنان قدردانی می کنم.
معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع ساخت پروژ 9 طبقه به همت خیرین را اتفاق بسیار خوبی در این بیمارستان دانست و گفت: ساخت این بیمارستان پیشرفت خیلی خوبی داشته وامیدوارم این پروژه با حمایت وزارت بهداشت و سایر سازمان های تا مرداد سالجاری به بهره برداری برسد.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
قاسم صفاری