• تاریخ انتشار : 1402/11/10 - 16:49

نشست اول هوش مصنوعی

جلسه افق های آینده هوش مصنوعی در سلامت برگزار می شود

دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نشست افق های آینده هوش مصنوعی در سلامت را برگزار می کند.

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، نشست اول هوش مصنوعی با موضوع افق های آینده هوش مصنوعی در سلامت ساعت ۱۰ تا ۱۲روز  دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.
در این نشست دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر بابک نگاهداری، سرپرست گروه هوشی مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حمیدرضا ربیعی، رئیس پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف، دکتر بهروز مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و روباتیک و دکتر مجید نیلی احمد آبادی، عضو هیئت علمی گروه هوش مصنوعی دانشگاه تهران سخنرانی خواهند کرد.
این نشست در سالن شهدای مدافع سلامت در طبقه هشتم ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز، نبش خیابان قدس برگزار می شود.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
مهدی  گلپایگانی