• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 07:59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید دکتر مهدی ابراهیمی از یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیر امور دانشجویی از یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، صبح سه شنبه 23 مرداد 1403، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی و امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی از یازدهمین مدرسه ورزشی تابستانه فرزندان کارکنان و اعضا هیئت علمی برای بررسی میزان کمی و کیفی ارائه خدمات و با هدف بهبود فرصت های مفید اوقات فراغت جوانان بازدید کردند.
دکتر ابراهیمی ضمن قدردانی از تلاش های مدیریت تربیت بدنی برای برگزاری مدرسه ورزشی، با مشاهده مراحل تمرین و آموزش کودکان، حضور فرزندان کارکنان در این مدرسه ورزشی را موجب خرسندی برشمرد و تاکید بر آموزش اصولی آنان، در جمع نوجوانان ورزشکار اظهار داشت: امیدوارم در آینده شاهد باشیم شما عزیزان در سطوح حرفه ای ورزش بدرخشید.
در این بازدید شایگان راد یکی از مهم ترین مسئولیت های مدیریت تربیت بدنی را ارتقا سطح سلامت جسمی، توسعه ورزش همگانی و افزایش شور و نشاط در بین کودکان و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در شناسایی و پرورش استعدادهای برتر دانست. همچنین از آخرین تغییر و تحولات رخ داده در جریان بهسازی مجموعه ورزشی شهید چمران و دفتر این مدیریت ارائه داد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی