• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 08:33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری اردوی ورزشی سالانه ویژه دستیاران و استادان داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مجموعه ورزشی شهید چمران هر سال میزبان اردوی تفریحی و ورزشی دستیاران و استادان داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردوی تفریحی، ورزشی ویژه دستیاران و استادان داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران جمعه 12مرداد به میزبانی مدیریت تربیت بدنی در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.
اردوی تفریحی ورزشی با برگزاری مسابقات داژبال، تنیس روی میز، دارت، پانتومیم، والیبال، فوتبال و بازی های بومی محلی در سالن چند منظوره مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد.
توضیح اینکه، اردوی تفریحی ورزشی هر سال ویژه دستیاران و استادان داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
در این مراسم با میان وعده و نهار از شرکت کنندگان پذیرایی و در پایان با اهدای هدایا از آنان تقدیر شد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی