• تاریخ انتشار : 1403/05/21 - 09:15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران با جمعیت حمایت از کودکان کار و خیابان

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، از برگزاری جلسه کمیته بین بخشی این مرکز با جمعیت حمایت از کودکان کار و خیابان برای نوجوانان غیر دانش‌آموز در راستای برنامه توسعه، شناسایی و تعیین وضعیت سلامت و آموزش این گروه خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: با توجه به گام اول و دوم برنامه توسعه‌ای چهارم در شناسایی کودکان و نوجوانان بازمانده از تحصیل و ارائه خدمات بهداشتی به آنان و حفظ و ارتقای سلامت کودکان و نوجوانان غیر دانش‌آموز، این کمیته بین بخشی تشکیل شد.
در ادامه بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با تأکید بر مهم بودن شناسایی نوجوانان غیر دانش‌آموز جدید گفت: اولین قدم بعد از شناسایی، ارزیابی و اولویت در معاینات است.
همچنین صدیقه کاظمی، مراقب سلامت نوجوانان غیر دانش‌آموز شماره 2 شهید احمدی از مشکلات موجود برسرراه همکاری‌های بین بخشی مطالبی بیان و راهکارهای مناسب رفع مشکلات ارائه شد.
دکتر مختاری نیا گفت: معاینات گروه هدف که شامل تمامی ثبت‌نام‌شدگان قبل از شروع سال تحصیلی جدید است، انجام و اختلالات استخراج و ارجاعات انجام شود.
وی در پایان افزود: در مرکز حمایت از کودکان کار و خیابان، 250 نوجوان غیردانش‌آموزدرکلاسهای طول هفته و 150 تن درکلاسهای جمعه ثبت‌نام‌شده است.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی