• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 07:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی عوامل امتناع شیرخوار از شیر خوردن در راستای ترویج تغذیه با شیر مادر

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته جهانی شیر مادر، از برگزاری کلاس آموزشی عوامل امتناع شیرخوار از شیر خوردن خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: فاطمه شایسته، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی، رضوان غفار لو، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شجاع فرد و ساناز رحمن زاده، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 آیت، عوامل امتناع شیرخوار از شیر خوردن را بر اساس آموزه‌های طب ایرانی آموزش دادند.
وی در ادامه افزود: مادران باید در مصرف خوراکی‌ها دقت کرده زیرا طمع شیر با خوراکی‌هایی مانند تره، پیازچه، پیاز، سیر، ترشی و خیار شور تغییر می‌کند.
همچنین در فصل گرما، لباس بیش‌ازحد بر تن کودک نباید پوشاند و هوای مکان شیردهی باید خنک و مطبوع بوده و برای بالا نرفتن حرارت کودک او را به بدن خود نچسبانیم، ضمن اینکه احساس کلافگی و گرما جلوی اشتهای کودک را می‌گیرد.
رحیم در پایان توصیه کرد قبل از شیردهی می‌توان کودک را به حمام برد و بعد از کمی ماساژ و شیردهی، کودک را خواباند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی