• تاریخ انتشار : 1403/05/20 - 10:44

تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز خبرنگار

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی روز خبرنگار را به جامعه رسانه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران و خبرنگاران حوزه سلامت تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

خبرنگاران، اهالی محترم رسانه
با سلام و احترام؛

روز خبرنگار، روز پیام آور شادی و غم هایی است که عاشقان عرصه رسانه برایمان ساخته اند. گروه نخستی که از اولین ساعات در مراسم ها حاضر و آخرین نفراتی که برنامه ها را ترک می کنند تا بتوانند به بهترین و جامع ترین نحو مطالب رویدادها را برای مخاطب به تصویر بکشند.

خبرنگاران حوزه سلامت که تاثیرگذاری جدی در زندگی مردم دارند، بایست به شیوه برجسته تقدیر شوند، این عزیزان در سخت ترین روزها و ساعات با جانفشانی و شب بیداری ها توانستند اخبار کرونا را در سال های شیوع این بیماری و همچنین آموزش، بهداشت و درمان را در سال های متمادی گذشته و حال به اطلاع مردم برسانند و حتی جانشان را فدای میهن کنند.

روز خبرنگار را به اهالی فرهیخته رسانه به خصوص همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی و همکاران رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفته و به روح شهدای خبرنگار جنگ تحمیلی، حوزه سلامت و ... درود و صلوات می فرستیم. امیدوارم در این راه با رسالت، رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران همواره بدرخشد و بتواند دست آوردها و امکانات برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران را به بهترین نحو ممکن به جامعه معرفی نماید.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی