• تاریخ انتشار : 1403/01/17 - 23:08

راهپیمایی کادر درمان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی تهران با لباس پزشکی در روز قدس

همزمان با روز جهانی قدس، روز جمعه هفدهم فروردین ۱۴۰۳ گروه های کادر درمان از روبروی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با لباس پزشکی در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیج جامعه پزشکی، بیش از دویست پزشک، پرستار و اقشار مختلف کادر درمان در حالی که لباس فرم پزشکی بر تن داشتند، نسل کشی رژیم جنایتکار اسرائیل علیه کودکان، زنان و کادر درمان بی گناه را در غزه محکوم و با مردم قهرمان غزه ابراز همدردی کردند.
همچنین بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با برپایی غرفه در ضلع جنوبی میدان انقلاب، خدمات پزشکی و درمانی را به مردم و شرکت کنندگان در راهپیمایی روز قدس ارائه کرد.
8 پرستار خانم و 4 پرستار آقا خدمات پزشکی و درمانی را به بیش از ۷۰۰ نفر ارائه و  درکنار خدمات سلامتی، کار فرهنگی در غرفه صورت پذیرفت که کودکان با کشیدن نقاشی درباره کودکان مظلوم غزه و بخش دلنوشته برای مردم مظلوم فلسطین همدردی و حمایت خود را از آنان اعلام کردند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,بسیج جامعه پزشکی و اساتید
مهدی  گلپایگانی