برگزاری مسابقه خلاصه نویسی و تهیه پادکست از کتاب «دختران به عفاف روی می آورند»

دبیرخانه رفتار و پوشش حرفه ای مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، کتاب «دختران به عفاف روی می آورند» را ویژه مسابقه خلاصه نویسی و تهیه پادکست به دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال کرد.

دکتر مهدی ابراهیمی: برنامه های متنوع، نوآورانه و مستمر فرهنگی، ورزشی و رفاهی با نظرسنجی و همکاری دانشگاهیان باید اجرا شود
نشست شورای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه شورای مدیران این معاونت گفت: با نظرسنجی و همکاری دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه باید در سال جاری با وجود محدودیت ها برنامه های متنوع، نوآورانه و مستمری در حوزه های فرهنگی، ورزشی، رفاهی و ... برگزار کنیم تا شاهد رشد و اعتلای بیشتر فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم.