لیست اخبار صفحه :142
تامز بست 21: ابداع روش جدید جراحی شکستگی استخوان‌های بلند در دانشگاه علوم پزشکی تهران
طرح های فراآکادمیک

دکتر محمدحسین نبیان، رئیس مرکز تحقیقات میان‌رشته‌ای کاربردی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به موضوع طرح پژوهشی خود با عنوان «استفاده از روش نویگیشن بر پایه فلوروسکوپی در قراردادن پیچ‌های قفل‌شونده در استخوان‌های بلند» گفت: برای رفع چالش‌هایی که در پیچ‌کردن میله داخل استخوان وجود دارد این طرح آغاز شد و پس از انجام آزمایش‌ها حیوانی، به مرحله بالینی رسیده است. وی مزایای استفاده از این روش را کاهش مدت‌زمان جراحی و کاهش دوز اشعه برای بیماران و کارکنان درمانی عنوان کرد.

پیام دارالفنون (TUMS TALK) دانشگاه علوم پزشکی تهران: کاربردهای هوش مصنوعی در بالین
مجموعه سخنرانی های پیام داالفنون (تامز تاک) با موضوع هوش مصنوعی

دکتر هومن کاظم زاده داروساز و دانشجوی دکتری تخصصی شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارالفنون با بیان اینکه کاربران هوش مصنوعی در بالین بایستی داده هایی با کیفیت تولید کنند گفت: متخصصان از تولیدهای انجام شده، مدل ایجاد و سپس از مدل ها برای کارهای بالینی استفاده کنند.

امضای تفاهم نامه احداث و راه اندازی داروخانه 13 آبان در شهرستان شهرری

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه برای احداث و راه اندازی داروخانه 13 آبان در شهرستان شهرری تفاهم نامه امضا کردند.

بازدید مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی بجنورد از فرایند اجرای برنامه سراج در مرکز بهداشت جنوب تهران

مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و گروه همراه از فرایند اجرای برنامه سراج در مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کردند.

تامز Q&A: تغذیه در ماه مبارک رمضان
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A):

تامز Q&A: تغذیه در ماه مبارک رمضان

دکتر احمدرضا درستی مطلق، استاد تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران،در ارتباط با تغذیه روزه داران در ماه مبارک رمضان گفت: استفاده از انواع شیرینی و مواد پر چرب و پر کالری از افطار تا سحر موجب افزایش وزن می شود. دکتر درستی مطلق افزود: افرادی که از سوزش سر معده و یبوست در ماه رمضان شکایت دارند، از غذاهای پر ادویه، سرخ کرده و غذاهای دیر هضم استفاده نکنند. سبزیجات و آب کافی از افطار تا سحر به رفع یبوست کمک می کند.