لیست اخبار صفحه :151
 دکتر ترابی: به روز بودن وب سایت واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در افزایش شاخص نظام رتبه بندی وبومتری مهم است
نشست بررسی میزان پیشرفت وب سایت های طرح یکپارچه سازی

مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به مزایای وب سایت جدید دانشگاه در حفظ امنیت، بهبود سئو و تولید محتوای استاندارد بر به روزرسانی وب سایت واحدهای دانشگاه تاکید کرد و گفت: به روز بودن وب سایت واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در افزایش شاخص نظام رتبه بندی وبومتری مهم است.

تامز لرن 19: تحولات هوش مصنوعی در دنیای امروزی

هوش مصنوعی به عنوان یکی از تحولات نوین در دنیای امروز، در حال دگرگونی بسیاری از حوزه‌ها، از جمله آموزش، پژوهش و درمان در علوم پزشکی است. ظهور مدل‌های زبانی بزرگی مانند ChatGPT، دریچه‌ای نو به سوی امکانات و کاربردهای هوش مصنوعی در این حوزه‌ها گشوده است. رایج‌ترین سخت‌افزار هوش مصنوعی، کارت گرافیک H100 شرکت ان ودیا است که هر یک قیمتی معادل یک BMW سری دو 2024 دارد. با توسعه‌ هوش مصنوعی، تقاضا برای کارت‌های گرافیک افزایش یافته است. به طوری که تمامی سفارشات شرکت ان ودیا تا سال 2025 تکمیل شده است. از فرصت‌های هوش مصنوعی در حوزه آموزش شامل شخصی‌سازی آموزش و ارائه ی محتوای آموزشی متناسب با نیازهای هر دانشجواست ارائه بازخورد فوری به دانشجویان در مورد عملکردشان و ایجاد محیط‌های شبیه‌سازی شده برای آموزش مهارت‌های عملی است. دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ضبط برنامه تامز تاک هوش مصنوعی در کلیپی تحولات هوش مصنوعی در دنیای امروزی را به نمایش درآورد.

بازدید رئیس دانشگاه و معاون بهداشت از غرفه نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاون بهداشت و همراهان در حاشیه نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع از غرفه شبیه‌سازی خانه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، غرفه بهبود تغذیه جامعه، غرفه سلامت روان و سایر غرفه‌ها بازدید کردند.

دکتر قناعتی: با همگرایی دانش فرصت‌ برای تحقیق، تشخیص و درمان بهینه بیماران فراهم می شود
کنگره همگرایی علوم غدد و متابولیسم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنگره همگرایی علوم غدد و متابولیسم با بیان اینکه همگرایی دانش رشد علمی کشور را به همراه دارد گفت: از طریق همگرایی رشته‌های علمی می‌توانیم فرصت‌هایی را برای تحقیق، تشخیص و درمان بهینه بیماران فراهم کنیم.

تامز تاک کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی

برنامه تامز تاک کاربرد هوش مصنوعی در علوم پزشکی با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، دکتر محبوبه خباز مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، دکتر رضا صفدری مدیر گروه مدیریت اطلاعات سلامت دانشگاه، دکتر هومن کاظم زاده دانشجوی دکترای تخصصی شیمی دارویی دانشگاه 16 اسفند 1402 در سالن دارالفنون ستاد مرکزی برگزار شد.

دکتر مقیمی: موجبات بهره مندی از پتانسیل بالای دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگر در مسیر پیشرفت سایر دانشجویان را باید فراهم کرد
مراسم تجلیل از شرکت کنندگان هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار

در این مراسم از 6 منتخب کشوری ، 12 دانشجوی شرکت کننده در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار سال 1402 و 7 مسئول دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تقدیر بعمل آمد.