لیست اخبار صفحه :163
برگزاری جلسه هم اندیشی در راستای مشارکت برای حضور در انتخابات در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

در هم اندیشی در راستای مشارکت برای حضور در انتخابات که با حضور معاون، واحدهای روابط عمومی، فرهنگی و اعضای شورای بسیج شبکه با محوریت بررسی اقدامات انجام شده در خصوص مشارکت در انتخابات برگزار شد راهکارهایی برای دعوت از عموم مردم برای حضور در صحنه انتخابات ارائه شد.

سخنرانی امام جمعه واوان با محوریت اهیمت مشارکت در انتخابات در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاطمی نسب، امام جمعه واوان با حضور در مراسم جشن نیمه شعبان از اهمیت مشارکت مردم در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت.

برگزاری پنجشنبه نیکوکاری قلب و عروق در شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری

روز پنج شنبه سوم اسفندماه 1402، به منظور غربالگری و ارائه خدمات درمانی و پیشگیری در مناطق کم برخوردار، پنج شنبه نیکوکاری قلب و عروق با حضور متخصصین قلب و عروق و کادر درمان بیمارستان فوق تخصصی قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) قیام دشت شهرستان ری برگزار شد.

تامز رس 49 : حمایت از کودکان کار در پویش شنبه های نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران

پویش شنبه‌های نیکوکاری با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت و جمعی از روسای بیمارستان ها، دانشکده ها و مراکز بهداشت دانشگاه، به محله زمزم و مرکز جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان اختصاص داشت. در این بازدید به برگزاری اردوی جهادی و ویزیت رایگان با حضور متخصصان پوست، عفونی. شنوایی سنجی، کاردرمانی، قلب کودکان تاکید شد. همچنین خانواده کودکان تحت پوشش این مرکز به صورت رایگان ویزیت و درصورت نیاز به پیگیری درمان به مراکز درمانی دانشگاه ارجاع شدند. در این برنامه از تامز رس شاهد بخشی از این پویش هستید.

تامز رس 48 : نقش دانشگاه علوم پزشکی تهران در توسعه پایدار مهم و کلیدی است

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علی محمد مصدق راد استاد گروه مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقش دانشگاه را در توسعه پایدار کلیدی دانست و گفت: این امر باعث شده در دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهش ها براساس شناسایی مشکلات جامعه و ارائه راهکارهایی برای رفع مشکلات انجام شود. در این برنامه از تامز رس 6 طرح اثرگذار در پاسخ به نیازهای جامعه تشریح می شود.