تامز لرن 12: کارگاه مدیریت عملکرد کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی تهران

بهبود مدیریت عملکرد، فرایند شناسایی و ارزیابی کارکنان است که چگونه کارکنان را ارزیابی کنیم و در چه راستایی بتوانیم همه کارکنان را در جایگاهی قرار دهیم که بتوانند بهترین عملکرد را داشته باشند و همیشه احساس کنند که مدیرانشان از آنها حمایت می‌کنند. این کارگاه به همت مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان برگزار شد. دکتر علیرضا عرب یارمحمدی، مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر محمد جعفر زرین نگار، مدرس سازمان مدیریت صنعتی در این باره توضیح می دهند.

انتصاب دکتر مهران بهرامی به عنوان مدیر گروه آموزشی پروتزهای دندانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
قدردانی از زحمات دکتر سعید نوکار در دانشکده دندانپزشکی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر مهران بهرامی را به عنوان مدیر گروه آموزشی پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی منصوب کرد.

نشست هم‌اندیشی رئیس و معاونان مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در بخش پیوند کبد

دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در ادامه نشست‌های اختصاصی با اساتید بخش‌های بالینی این مرکز، همراه با معاونان خود به دیدار اعضای هیئت علمی بخش پیوند کبد این مرکز رفت.