لیست اخبار صفحه :246
 دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران ستاره راهنمای نظام سلامت است با نگاه به آن میتوان راه را پیدا کرد
همایش تقدیر از پژوهشگران برتر کشور

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در همایش تقدیر از پژوهشگران برتر کشور که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، گفت: ما می خواهیم در بحث فناوری مرجعیت داشته باشیم.

تامز لایف 40: معرفی امکانات واحد رفاهی دانشگاه علوم  پزشکی تهران در کرمان

تامز لایف 40: معرفی امکانات واحد رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در کرمان

واحد رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرهای مختلف دارای امکانات اقامتی برای کارکنان است یکی از واحدهای اقامتی در شهر کرمان، دیار کریمان قرار دارد. در واحد کرمان 4 واحد آپارتمان یک خوابه و دوخوابه وجود دارد. یکی از جاذبه های این شهر کهن، مزار حاج قاسم سلیمانی افتخار مردم کرمان و ایران است که همکاران می توانند برای زیارت به آنجا بروند. در تامز لایف 40 ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) امکانات این مجموعه را به نمایش درآوردیم.

دکتر ترابی: هوش مصنوعی از اجزای مهم دانشگاه های نسل پنجم است
نشست هم اندیشی برگزاری برنامه پیام دارالفنون با موضوع هوش مصنوعی

دکتر ترابی: هوش مصنوعی از اجزای مهم دانشگاه های نسل پنجم است

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هم اندیشی برگزاری برنامه پیام دارالفنون (TUMS TALK) با موضوع هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی از اجزای مهم دانشگاه های نسل پنجم است.

دکتر قناعتی: حفظ دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظام سلامت، نیازمند آینده نگری و آینده نگاری است
نشست رئیس دانشگاه با گروه گوش و حلق و بینی

دکتر حسین قناعتی در نشست با گروه گوش و حلق و بینی، دانشگاه علوم پزشکی تهران را ستاره قطبی نظام سلامت خواند و تاکید کرد: حفظ دستاوردهای دانشگاه در نظام سلامت، نیازمند آینده نگری و آینده نگاری و تدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت است.

برگزاری نخستین جلسه کارگروه تدوین و راه‌اندازی نرم‌افزار مدیریت نگهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

نخستین جلسه کارگروه تدوین و راه‌اندازی نرم‌افزار مدیریت نگهداشت در راستای «لزوم ثبت اطلاعات و پایش نگهداشت و عملکرد تجهیزات تأسیساتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران» تشکیل شد.

تامز لرن 8: معرفی آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران (قسمت دوم)

آزمایشگاه جامع پیش بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران یکی از 6 آزمایشگاهی است که در جهان تمامی تجهیزات تصویر برداری پری کلینیکال را دارد و تجهیزات پیشرفته موجود در این آزمایشگاه همگی تولید شرکت های دانش بنیانی است که اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران آن را تاسیس کرده اند. دکتر حسین قدیری هروانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره توضیح می دهد.