لیست اخبار صفحه :248
برگزاری گشت مشترک بازرسی از تالارهای احمدآباد مستوفی با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، بخشداری و اتاق اصناف شهرستان اسلامشهر

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط از گشت مشترک بازرسی تالارهای بخش احمدآباد مستوفی با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، بخشداری و اتاق اصناف در شهرستان اسلامشهر خبر داد.

تامز برند: رونمایی از سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، رسانه علمی در تراز جهانی

در نخستین نشست رسانه ای مدیران حوزه بهداشت، با حضور دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، از سامانه علمی سینا رسانه رونمایی شد. در این نشست ظرفیت سینا رسانه به عنوان رسانه علمی در تراز جهانی معرفی شد و مدیران حوزه بهداشت در خصوص نقش این رسانه در انعکاس اخبار حوزه سلامت، نظرات خود را بیان کردند. در این برنامه از تامز برند شاهد بخشی از این نظرات خواهید بود.

دکتر محمدرضا سلمانی: در اجرای پویش ملی دیابت و فشارخون بیش از 85 درصد جمعیت واجد شرایط تحت پوشش غربالگری شدند

رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران، نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای پویش ملی دیابت و فشارخون را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در 5 منطقه تحت پوشش کارکنان این مرکز به‌صورت فعال غربالگری را اجرا کردند.

هشتمین جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402

در جلسه کمیته ارتقای خدمات اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) اهم چالش‌های مربوط به انجام کموتراپی در اورژانس، تعیین تکلیف پرونده های باز اورژانس بررسی و همچنین آمار و پروتکل استعلاجی کارکنان پرستاری بازنگری شد.