تاکید دکتر قناعتی بر تقویت ظرفیت‌های هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
نشست ستاد راهبری نقشه راه هوش مصنوعی در سلامت

تاکید دکتر قناعتی بر تقویت ظرفیت‌های هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی در چهارمین نشست ستاد راهبری نقشه راه هوش مصنوعی در سلامت ضمن بررسی آخرین اقدامات انجام شده در این ستاد و برنامه‌های کمیته‌های امور حقوقی و علمی پژوهشی بر تقویت ظرفیت‌های هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد.

برگزیده شدن موشن گرافیک «اعتیاد اینترنتی» تهیه شده در گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت

موشن گرافیک «اعتیاد اینترنتی» تهیه شده در گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه در هفتمین جشنواره ملی خودمراقبتی و آموزش بیمار جایزه برترین اثر هنری را به خود اختصاص داد.

تامز بست: معرفی اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامزبست به معرفی اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر مهدی محبعلی، استاد دانشکده بهداشت و رئیس آزمایشگاه مرجع تشخیص لیشمانیوز، به همراه دکتر عباس استاد تقی زاده، معاون مالی و اداری این دانشکده، از این دستاورد مهم خبر دادند. با راه‌اندازی این اتاق، مشکلات ناشی از نگهداری پراکنده فریزرها و تجهیزات سرمایشی مرتفع شده و امکان کنترل دقیق دما و رطوبت برای حفظ نمونه‌های حساس فراهم آمده است. این امر به طور قابل توجهی به افزایش طول عمر نمونه‌ها، کاهش هزینه‌های نگهداری و بهبود دقت آزمایش‌ها کمک خواهد کرد.

برگزاری اولین جلسه کمیته برنامه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت در شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با توجه به ابلاغ برنامه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت از سوی وزارت بهداشت، اولین جلسه اجرایی خود را با حضور اعضای کمیته برگزار کرد.