• تاریخ انتشار : 1402/11/03 - 08:00
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم نکوداشت و تجلیل از استادان پیشکسوت گروه آموزشی بیماری های داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در این مراسم از استادان پیشکسوت گروه آموزشی بیماری های داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دکتر ناصر ابراهیمی دریانی، دکتر رمضانعلی شریفیان، دکتر جواد بهجتی اردکانی تقدیر شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مراسم تجلیل از استادان پیشکسوت گروه آموزشی بیماری های داخلی این مرکز با حضور دکتر محمد رضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکترسید منصور گتمیری رئیس دفتر دانش آموختگان، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع و اعضای هیئت علمی و فراگیران گروه داخلی و سایر گروه های آموزشی و پرستاران و کارکنان مجتمع دوشنبه دوم بهمن 1402 در تالار شهید مجتمع برگزار شد.
دکتر اینانلو رئیس مجتمع خاطراتی از استادان برجسته گروه داخلی مجتمع بیان کرد و گفت: اساتید و کسانی که در امر آموزش فعال هستند در واقع اثر بسیار عمیقی بر قلب انسان ها می گذارند که تا آخر عمر در وجود ما انسان ها مانا است امیدوارم این اساتید برجسته دانشگاه و کشور همیشه سالم و سلامت باشند و همچنان بتوانیم از تجارب ارزنده شان در امر آموزش بهره مند شویم.
در ادامه دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی با بیان این مطلب که استاد و دانشجو دو رکن اصلی دانشگاه است گفت: برای من باعث افتخار است در خدمت اساتید برجسته ای باشم که عمرگران بهای خود را بدون هیچ چشم داشتی در راه آموزش دانشجویان و فراگیران صرف کرده اند و امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشند.
همچنین در این جلسه استادان پیشکسوت گروه داخلی مجتمع خاطرات و تجارب خود در زمان خدمتشان بیان کردند.
در پایان مراسم از دکتر ناصر ابراهیمی دریانی، دکتر رمضانعلی شریفیان، دکتر جواد بهجتی اردکانی استادان برجسته و پرآوازه گروه آموزشی بیماری های داخلی مجتمع با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل آمد.

• گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
شهره  بیات