• تاریخ انتشار : 1403/06/06 - 11:04

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر طی پیامی هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

گرامی می‌داریم یاد و خاطره شهیدان والامقام رجایی و باهنر و همه شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای دولت و شهدای سلامت را که با نثار جان خود، درخت انقلاب را آبیاری کردند.

کارکنان شریف و خدوم حوزه سلامت، نقش به‌سزایی در تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی در راستای ماموریت‌های تعیین شده دارند.

اینجانب ضمن عرض تبریک هفته دولت و روز کارمند، برای کلیه همکاران تلاشگر و فداکارم در خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه کارکنان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر آرزوی سعادت، سلامت و بهرورزی دارم و توفیق و سلامتی همگان را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
محسن عصمتی