تامز جی سی: نکاتی که بیماران باید در هنگام جراحی های لیزیک و لازک رعایت کنند
صحبت از انجام جراحی برای بیماران معمولا باعث ایجاد اضطراب و استرس در آنان می شود. به ویژه زمانی که صحبت از جراحی های اصلاح عیوب انکساری مانند لیزیک، لازک یا PRK می شود. به دلیل اینکه این جراحی ها با بی حسی موضعی چشم انجام شده و فرد در حین عمل هوشیار است. همین موضوع می تواند اضطراب بیمار یا زیباجو را دو چندان کند. اما جای هیچ نگرانی وجود ندارد. زیرا با اجرای دستورات پزشک در حین عمل که زمان آن نیز بسیار کوتاه است، بدون ایجاد مشکل و یا هرگونه دردی، فرایند جراحی به پایان می رسد. در این فیلم دکتر مهدی خداپرست زواره، رئیس و فوق تخصص قرنیه بیمارستان فارابی و عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران این نکات مهم را مرحله به مرحله بیان می کند.
روز جهانی بهداشت دست در بیمارستان فارابی
تامز جی سی (مراقبت سلامت): اهمیت آگاهی رسانی درباره بهداشت دست
عفونت های بیمارستانی، مقاومت میکروبی و موارد مشابه از چالش هایی مهمی است که بیمارستان ها و مراکز درمانی همواره با آن مواجه هستند. یکی از راه حل هایی که می تواند این موارد را تا حد زیادی کاهش دهد رعایت بهداشت دست است که نتیجه رعایت آن در همه گیری کرونا به خوبی مشخص شد. اهمیت این موضوع و نقش آن در سلامت بیماران و کارکنان مراکز درمانی تا حدی است که سازمان جهانی بهداشت 5 می را به عنوان روز جهانی بهداشت دست انتخاب کرده و هر سال با یک شعار جدید سعی در فرهنگ سازی بیشتر در زمینه بهداشت دست و کاهش خطر انتقال عوامل بیماری زا دارد. این سازمان در سال 2024 نیز با شعار «چرا هنوز هم آگاهی رسانی درباره بهداشت دست اهمیت دارد» به استقبال روز جهانی بهداشت دست رفت و همین موضوع باعث شد تا واحد کنترل عفونت بیمارستان فارابی نیز با برگزاری یک مراسم و آموزش چهره به چهره، در راستای افزایش سطح آگاهی جامعه و همچنین کارکنان این بیمارستان قدم بردارد. شادی رضائی، سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان فارابی در این فیلم توصیح کاملی را درباره این اقدامات بیان می کند.
تامز جی سی (مراقبت سلامت) معرفی واحد پیوند کلیه بیمارستان سینا
دکتر محسن طاهری، رئیس بخش پیوند کلیه بیمارستان سینا در برنامه تامز جی سی (مراقبت سلامت) با اشاره به انجام اولین پیوند کلیه در بیمارستان سینا گفت: اولین پیوند کلیه در سال 1368 در این مرکز درمانی به انجام رسید. وی افزود: درمان بیماران در بخش پیوند بیمارستان سینا به صورت کار گروهی انجام می پذیرد و و در کنار جراحان پیوند کلیه، پزشکان متخصص نفرولوژی در مسیر آماده سازی بیماران نقش موثری را ایفا می کنند. همچنین متخصصان بیهوشی، گوارش، داخلی و قلب با انجام مشاوره های تخصصی، همراه تیم درمان پیوند کلیه هستند. در واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان سینا، بیماران مرگ مغزی از نظر آزمایش ها برای اهدای عضو بررسی می شوند و گیرندگان عضو نیز در این واحد مورد سنجش و آزمایش قرار می گیرند تا در نهایت عمل پیوند کلیه انجام شود.
تامز جی سی(مراقبت سلامت): معرفی واحد آزمایشگاه بیمارستان سینا به مناسبت گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی
آزمایشگاه بیمارستان سینا دارای بخش های بیوشیمی، هماتولوژی، میکروبیولوژی، انگل شناسی، آنالیز ادرار، بانک خون، هورمون شناسی و بخش مولکولی است. در بخش های سلولوژی و هورمون شناسی تست های جدید در حال انجام است که این تست ها بر حسب نیاز بیمارستان و نیازسنجی که از بیماران شده برای بیماران پیوندی انجام می شود. یکی از بخش های مهم آزمایشگاه بخش مولکولی است که بعد از پاندمی بیماری کووید 19 در بیمارستان سینا راه اندازی شد. دکتر الهام نظر، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی در خصوص فعالیت های آزمایشگاه بیمارستان سینا به بیان توضیحاتی پرداخت.
تامز جی سی (مراقبت سلامت): راه اندازی آزمایش تست تشخیص ویروس پاپیلومای انسانی (HPV ) به روش Rael Time PCR در آزمایشگاه ملکولی بیمارستان سینا
آزمایش تشخیص ویروس پاپیلومای انسانی (HPV ) به روش Rael Time PCR در آزمایشگاه ملکولی بیمارستان سینا دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شد.
تامز جی سی(مراقبت سلامت): مدیریت بیماران قلبی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این ویدیو دکتر محمدرضا افتخاری متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اکوکاردیوگرافی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره مدیریت بیماران قلبی توضیح داده است.
تامز جی سی( مراقبت سلامت) معرفی مرکز استریلیزاسیون بیمارستان حضرت مهدی (عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این ویدیو بخش استریلیزاسیون و تجهیزات مورد استفاده در بیمارستان حضرت مهدی(عج) مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی می شود.
تامز جی سی (مراقبت سلامت): راه اندازی مرکز لیزر و فن آوری های نوین در بخش ارولوژی بیمارستان سینا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا؛ دکتر سید محمد کاظم آقامیر رئیس بخش ارولوژی یک؛ بیمارستان سینا گفت: نبود دستگاه لیزر و فن آوری های نوین در عمل های ارولوژی کاملا محسوس بود که خوشبختانه امروزه در بیمارستان سینا به عنوان بخش دولتی، مرکز لیزر برای اولین بار در کشور به بهره برداری رسید؛ چرا که لیزر و فن آوری های نوین همچون پلاسما یکی از ارکان مهم در درمان و تحقیقات تلقی می شود.
تامز جی سی (مراقبت سلامت) 30: معرفی بخش پت اسکن بیمارستان سینا
دستگاه پت اسکن در بیمارستان سینا نیز که در تشخیص و درمان بیماری های سرطان کاربردهای زیادی دارد، تاسیس شد. از خصوصیت این دستگاه، میتوان علت و تشخیص برخی سرطان ها،مشخص کردن عمق سرطان، تصویربرداری درزمان کمتر،و کاهش میزان پرتوگیری با حفظ کیفیت تصاویر اشاره کرد.
تامز جی سی(مراقبت سلامت) 28: انتقال کلیه از بیمارستان سینا به بیمارستان هاشمی نژاد با استفاده از موتورلانس برای نخستین بار در کشور
به منظور حفظ کیفیت کلیه برای پیوند اعضا برای نخستین بار در بیمارستان سینا با همکاری مشترک مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها و سازمان اوژانس کشور انتقال 17 دقیقه ای کلیه با استفاده از موتورلانس یکشنبه 29 بهمن 1402 اتفاق افتاد. این اقدام در حالی انجام شد که یک دستگاه موتورلانس دیگر به عنوان پشتیبان در طول مسیر موتورلانس انتقال دهنده را همراهی می کرد.