تامز هیستوری: بیمارستان کودکان بهرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران میراثی غنی از دانش و تجربه
بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی ترین بیمارستان کودکان در ایران با قلبی مملو از مهر و دستان توانا از سال 1335 به وصیت نیکوکار بزرگوار مرحوم منشی باشی بهرامی به خدمت گذاری به کودکان بیمار پرداخته است.
تامز هیستوری: تاریخچه گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این ویدیو از تامز هیستوری، دکتر زینت قنبری، مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تاریخچهی پرافتخار گروه زنان و زایمان که یکی از قدیمیترین و معتبرترین گروههای این رشته در ایران است، اشاره میکند. این گروه از سال 1323 فعالیت خود را آغاز کرده و با دارا بودن کادری مجرب از اساتید و پژوهشگران، همواره در زمینههای درمان، آموزش و پژوهش پیشرو بوده است. این گروه با ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی از جمله درمان ناباروری، درمانهای انکولوژی، بیماریهای کف لگن و جراحیهای لاپاراسکوپی، به بیماران از سراسر کشور خدمات ارائه میدهد. دکتر قنبری در ادامه گفت: گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان یکی از قطبهای اصلی زنان و زایمان در ایران، با بهرهگیری از دانش روز و تجربیات ارزشمند، همواره در جهت ارائه خدمات با کیفیت و پیشرفته به بیماران تلاش میکند.
تامز هیستوری: بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران جایی که علم، عشق و انسانیت درهم تنیده اند
بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران نگینی درخشان در جنوب تهران با بیش از 85 سال سابقه خدمت این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی پناهگاهی امن برای بیماران و خانواده هایشان است. در برنامه تامز هیستوری تاریخچه و خدمات این بیمارستان معرفی شده است.
تامز هیستوری: معرفی دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این ویدیو دکتر رضا فریدی مجیدی، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره فعالیتها و دستاوردهای برجسته دانشکده فناوری های نوین پزشکی و گروههای تحقیقاتی فعال و زیرساختهای آموزشی پیشرفته دانشکده، به دستاوردهای پژوهشی و ثبت اختراعات، همکاریهای بینالمللی و نقش مؤثر این دانشکده در مقابله با همهگیری کووید-۱۹ را عنوان کرد.
تامز هیستوری: کتاب تاریخ مصور بیمارستان بهرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران رونمایی شد
بیمارستان کودکان بهرامی دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین بیمارستان کودکان در ایران است، کتاب تاریخ مصور این مرکز منتشر و در مراسم 5 اردیبهشت 1403 با حضور استادان پیشکسوت، کارکنان، بازنشستگان و دانشجویان رونمایی شد.
تامز هیستوری: گرامیداشت شهدای حمله موشکی به بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی
سعید مرادی مدیر بیمارستان به همراه تعدادی از همکاران بیمارستان با حضور در گلزار شهدای بهشت زهرا یاد و خاطره شهدای حمله موشکی به بیمارستان کودکان بهرامی را گرامی داشتند.
تامز هیستوری: پروفسور ولی الله محرابی و بنیان گذاری نخستین آکادمی جراحی کودکان ایران در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی
نخستین آکادمی جراحی کودکان ایران به همت پروفسور ولی الله محرابی در سال ۱۳۵۹ در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی، بنیان گذاری شد. پروفسور محرابی چه در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی و چه در ایام جنگ تحمیلی نجات بخش جان بسیاری از مجروحان بود و بارها جانش در معرض خطر قرار گرفت. او هرگز در سختترین ایام تاریخ کشور، مردمش را تنها نگذاشته و استوارتر از همیشه در کنارشان ایستاده است. او عاشق ایران و عاشق فرزندان این مرز و بوم است.
تامز هیستوری: نظرات شاگردان استاد دکتر ولی الله محرابی درباره استاد
آیین نکوداشت دکتر ولی الله محرابی پدر جراحی کودکان ایران و بنیانگذار آکادمی جراحی کودکان ایران همزمان با پنجاهمین سال تاسیس نخستین بخش آکادمیک جراحی کودکان ایران در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این مراسم کلیپی از نظرات دکتر هوشنگ پورنگ، دکتر منصور مولائیان، دکتر سید جواد نصیری، دکتر سعید اصلان آبادی، دکتر سید عباس بنانی و دکتر سعید طرلان، شاگردان استاد محرابی تهیه و منتشر شد که در برنامه تامز هیستوری آن را می بینید.
تاریخ شفاهی دانشگاه
دکتر زهرا عالی نژاد:در کره زمین چیزی ارزشمندتر از اندیشه انسان نیست
در ادامه ثبت تاریخ شفاهی در واحد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر زهرا عالی نژاد گفت و گو کردیم که در ادامه می خوانید.
تامز هیستوری: تاریخ دانشگاه علوم پزشکی تهران از ابتدای تاسیس دارالفنون تاکنون
سنگ بنای دارالفنون در سال 1229 شمسی در زمینی واقع در شمال شرقی ارگ سلطنتی توسط امیرکبیر نهاده شد. در آن روزگار در فاصله میدان توپخانه و در اندرون از سویی و از سوی دیگر بین دو خیابان الماسیه و ناصریه زمینی هموار که سربازان در آنجا آموزشهای نظامی میآموختند برای این کار در نظر گرفته شد. یک سال بعد یعنی در نیمه نخست سال 1267 هجری قمری ساخت اتاقهای قسمت شرقی به پایان رسید و سرانجام بنای مدرسه که بنایی عالی و طرحی جدید بود تا اوایل سال 1269 تکمیل شد. روز یکشنبه 5 ماه ربیعالاول سال 1268 قمری نظام نوین آموزش عالی در ایران در دارالفنون با ایجاد رشتههای نظام، طب، جراحی و داروسازی، هندسه و علم معـدن آغاز شد. در ابتدا نام هـر رشته را طبقه مینامیدند و در مدرسه برای هر طبقه اتاقی اختصاص داشت و زیر نظر یک مدیریت و یک سازمان اداره میشد.