رئیس بیمارستان ضیائیان: کرونا همبستگی و همدلی زیادی بین مردم ایجاد کرد و باعث شد روند درمان بیماران برای کادر بالین آسانتر شود
دکتر حمیدرضا حکمت در گفت وگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت کووید19 گفت: در ابتدای شیوع بحران کووید ۱۹ اطلاعات درباره این بیماری بسیار کم بود، بیمارستان ضیائیان با برنامه ریزی دقیق، تشکیل گروه های مختلف و نشست های مکرر با اعضای هیئت علمی و همچنین برگزاری کمیته بحران توانست از پس این چالش کشوری سربلند خارج شود.
دکتر علیرضا نمازی شبستری: افرادی بدون یک ریال چشمداشت جان فشانی کردند که باید در تاریخ ثبت شوند
مدیرتوسعه سازمان وسرمایه انسانی دانشگاه علوم پزشکي تهران در گفت وگو با مستندسازان مسيرنماي پيشرفت مديريت کوويد 19 در دانشگاه گفت: نيروي انساني ابزار نيست، سرمايه است. نبايد بگذاريم زحمات کادر درمان کم رنگ شود، بايد محافلي باشند که از اين افراد تقدير و تشکر کنند. دانشگاه علوم پزشکي تهران از آزمون کرونا سربلند بيرون آمد. در بحران کوويد 19 تجربيات زيادي کسب کرديم. وقتي جشنواره نوآوري برگزار مي شد يک عده مي خنديدند اما الان مي بينيد که نوآوري باعث شد اتفاقات خوبي در دانشگاه بيفتد. در پي گرفتن مجوز استخدام براي کساني که جانشان رادر بحران کوويد 19 به خطر انداختند هستيم تا با آرامش خاطر کار کنند. روابط عمومي ستون يک سازمان است و به نظرم رويکرد روابط عمومي دانشگاه در دوره جديد عوض شده است.
دکتر فرشاد علامه: برای اینکه جلوتر از بحران کرونا باشیم خیلی سختی کشیدیم
معاون درمان دانشگاه در گفت وگوی مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید ۱۹ با بیان اینکه کرونا نشان داد کشورهایی که تاب آوری بیشتر، مدیریت بهتر و مرگ و میر کمتری دارند سیستم سلامت قوی تری دارند گفت: از خیلی کشورهایی که فکر می کردند پیشرفته تر از ما هستند آمار قابل قبول تری داشتیم. تئوری من، تعامل برقرار کردن با همه کسانی که دست اندرکار هستند. کسانی که فراتر از پروتکل حفاظتی سازمان جهانی بهداشت رعایت کردند باعث نارضایتی شدند. این مهم است که وحدت رویه داشته باشیم. جهان باید بازتعریف جدیدی از سیستم بهداشتی داشته باشد. نمی گویم که نقصی نداشتیم اما سیستم بهداشتی کشور ما برای تاب آوری و مدیریت در شرایط سخت، قوی طراحی شده و در کرونا امتحانش را خوب پس داد. ما باید همیشه آمادگی خودمان را حفظ کنیم.
فریده آژیر: ما همیشه برای رو به رو شدن با بحران آماده هستیم
سرپرست مدیریت درمانگاههای مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) در گفتوگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: همکاران من راضی به ترک صحنه نبودند و دوست داشتند به هر نحوی که شده کمک کنند و برای ماندن در بخشها و شیفتها از هم سبقت میگرفتند. خدا را شکر باوجود پیگیری مسئولان بیمارستان، ما هیچگونه کمبود تجهیزات نداشتیم و توانستیم شیوه نامه ها را به نحو احسن انجام دهیم. مردم با دل گرمی هایی که به ما می دادند، نهایت همکاری و لطف را بر ما داشتند. اگر من یک پرستار هستم باید مثل زمان جنگ در صحنه باشم.
دکتر محمود بیگلر: فرماندهی واحد مقام معظم رهبری در کرونا و بسیج شدن همه ارکان جامعه موفقیت های زیادی را در این عرصه نصیب ما کرد
معاون توسعه دانشگاه در گفت و گو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: تاریخ در طول سالیان دوباره تکرار خواهد شد؛ کووید 19 و اتفاقی که در اسفند و انتهای سال 98 اتفاق افتاد یک دگرگونی را در سطح کشور ایجاد کرد که به نظرم معادلات را در مرحله اول در کشور و در مرحله دوم به دلیل اینکه یک پاندمی جهانی بود، کل جهان را به همریخت.
دکتر علیرضا دلاوری: کرونا خیلی از پنهانها را آشکار کرد و توانایی جوامع را به خودشان نشان داد
معاون بهداشت دانشگاه در گفت وگوی مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید ۱۹ با بیان اینکه کرونا نشان داد که باید افکارمان را عوض کنیم گفت: از فرصتی که تهدید کرونا به ما داد باید استفاده کنیم و زیرساخت ها را تغییر دهیم.
مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید19 در دانشگاه»
دکتر محمدرضا محمدی: ابعاد روانی قضیه کرونا باقی می ماند و روز به روز بیشتر می شود
رئیس مرکز تحقیقات روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با مستندسازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه از اقدامات این حوزه در روزهای اول شیوع کرونا گفت. دکتر محمدرضا محمدی افزود: با تهیه تبلت و مجهز شدن به اینترنت و حضور در شبکههای اجتماعی و در اختیار گذاشتن آنها برای بیماران و ارتباط تصویری و صوتی با خانواده بیماران باعث کاهش استرس و نگرانی بیماران شدیم و در اصل نصف مشکلات اعصاب و روان بیماران با این حرکت مرتفع شد. مشکل ما در کرونا این است که خیلی از مردم آن را جدی نگرفته و هنوز هم جدی نمیگیرند. سیستم روانپزشکی ما پاسخگو بوده و مثل سالهای گذشته تمام اورژانسها خدمت میدادند و چه در بیمارستانها و چه در بخشهای روانپزشکی و سایر مراکز درمانی بهصورت شبانهروزی همکاران ما در حال خدمترسانی بودند.
دکتر وحید چنگیزی: با تلاش و همت زیاد ویروس کرونا نتوانست آموزش ما را متوقف کند و این خیلی ارزشمند است
رئیس دانشکده پیراپزشکی در گفت و گو با مستند سازان مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: برای مدیریت یک سیستم باید برنامه جامع عملیاتی داشته باشیم حالا خواه بحران باشد خواه نباشد. کووید 19 می توانست ضمن تهدید آموزش موجب زمین خوردن این بخش شود. اینکه همت و تلاش گذاشته شود کار آموزش متوقف نشود و این ویروس نتواندما را متوقف کندکار ارزشمندی است. کووید19 نه تنها به بخش سلامت سلامت جامعه حمله کرد بلکه به قسمتهای دیگر هم حمله و آسیب رساند و بخش درمان ما شجاعانه پای کارآمدند و در مقابل این ویروس ایستادند.
دکتر عبدالرحمان رستمیان: نظام سلامت در بحران کرونا عملکرد پرافتخار داشت
معاون فرهنگی دانشگاه در گفت وگوی مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: بحران کرونا عین صحنه جنگ بودو همه به میدان آمدند. در بحران کرونا برخی خیرین اموال خود و برخی دیگر وقت خود را وقف کردند.
دکتر منان حاجی محمودی: در بحران کرونا با وجود محدودیت ها خیلی زود اقلام حفاظتی را تامین کردیم
معاون غذا و داروی دانشگاه در گفت وگوی مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 گفت: مشکلات ما در تامین دارو کمتر از تجهیزات بود زیرا زنجیره تامین دارو تعریف شده است اما در تجهیزات تعداد زیادی تولیدکننده بودند که زنجیره عرضه پخش رسمی نداشتند و تامین اقلام استاندارد مشکلات جدی را به وجود آورده بود. * احتکار اقلام حفاظتی باعث شده بود با وجود تامین منابع مالی از طرف دانشگاه نتوانیم از بازار جنس خرید کنیم.