• تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 07:24

بازدید مسئولان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بیمارستان بهارلو

به منظور بهره گیری و کسب تجارب، تیم مدیریتی از دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بیمارستان بهارلو بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهارلو، روز دوشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۲ تیمی متشکل از دکتر احسان عباسی، نماینده رئیس دانشگاه، دکتر کمالی مدیر امور بیمارستان‌ها و مسئول و کارشناس اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بیمارستان بهارلو بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید جلسه‌ای با حضور دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان بهارلو برگزار شد و دکتر انوری ضمن خیر مقدم به معرفی بیمارستان و خدمات ارائه شده در بیمارستان پرداخت و به سوالات تیم بازدید کننده در خصوص نحوه مدیریت، IPD و VIP، خدمات پاراکلینیکی و سرپایی، زیر ساخت‌های بیمارستان و سامانه‌های پذیرش و نسخه نویسی پاسخ داد.در ادامه بازدیدهایی از بخش‌های مختلف انجام شد.
این بازدید با هدف بهبود خدمات رسانی، اصلاح فرایندها و کسب تجارب از بیمارستان بهارلو صورت گرفت.

• گروه خبری : بیمارستان بهارلو
محمد  علی پور