• تاریخ انتشار : 1402/08/14 - 12:24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

با هدف توسعه خدمات با کیفیت تر به مراجعین جلسه هیئت رئیسه بیمارستان بهارلو برگزار شد

برگزاری جلسه هیئت رئیسه بیمارستان بهارلو

جلسه کمیته تیم رهبری و مدیریت کیفیت بیمارستان بهارلو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان بهارلو، یکشنبه 14 آبان 1402 کمیته جلسه هیئت رئیسه با حضور دکتر حمیدرضا حکمت رئیس بیمارستان بهارلو، دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان، معاون درمان و معاون آموزش بیمارستان و اعضای اصلی برگزار شد.
در این جلسه در خصوص تامین فضاهای مورد نیاز درمانگاه ها، گزارش ریالی بر اساس دریافتی و کارکرد پزشکان، گزارش نظرسنجی در سه ماهه اول سال، افزایش تعداد تختهای NICU، نسخه نویسی بایوآرک و مشکلات راه اندازی، ساماندهی رفت و آمد مراجعین به درمانگاه ها و بخشهای بیمارستان در زمان ملاقات و ساعتهای غیر ملاقات، تفاهم نامه مالی بیمارستان، جذب خیرین، ارائه گزارش هزینه کرد مالی و صرفه جویی در هزینه ها، مطالبی ارائه شد و اعضا به تبادل نظرات خود پرداختند. همچنین در این جلسه محمد علی پور به عنوان روابط عمومی بیمارستان بهارلو معرفی شد.

• گروه خبری : بیمارستان بهارلو
فهیمه  نجاری