• تاریخ انتشار : 1399/12/24 - 17:48

از فعالیت های خیریه در بیمارستان فارابی قدردانی شد

ایجاد بستر مناسب برای جذب خیرین در اولویت انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان فارابی

مدیر سازمان‌های مردم‌ نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران وجود بستر امن و شفاف و نیروهایی که دلسوزانه و با دغدغه تلاش می کنند را برای کسب اعتبار در زمینه جذب خیرین ضروری دانست.

از فعالیت های خیریه در بیمارستان فارابی قدردانی شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، دکتر مسعود خسروانی، مدیر سازمان‌ های مردم‌ نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران یکشنبه ۲۴ اسفند ۹۹ با حضور در بیمارستان فارابی و دیدار با سعید مرادی، مدیر این مجموعه، از فعالیت‌های بیمارستان در جذب کمک‌های خیرین و حمایت از بیماران کم برخوردار قدردانی کرد.
در این دیدار مرادی با قدردانی از حمایت‌های خیرین و دانشگاه علوم پزشکی تهران از فعالیت‌های خیریه بیمارستان فارابی گفت: گروه خیرین این دانشگاه با استفاده از نیروهای جوان و روش‌های نوین توانسته به بهترین نحو در زمینه حمایت از بیماران عمل کند. حضور مدیر سازمان‌ های مردم ‌ نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان فارابی و حمایت‌های این مجموعه نیز باعث ایجاد انگیزه در همکاران و خیرین در ادامه فعالیت‌های خیرخواهانه این مرکز خواهد بود.
مرادی همچنین اشاره‌ایبه نحوه کمک‌های خیرین کرد و افزود: خیرین بیمارستان فارابی هم در قالب تجهیزات و هم به صورت نقدی هزینه‌ها را تقبل می‌کنند. ما نیز تمام تلاش خود را کرده‌ایمتا با ایجاد اعتماد و شفاف سازی، امکان همکاری و تعامل خوبی با خیرین ایجاد کنیم. به همین دلیل شماره حساب و مشخصات انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان فارابی را در قالب یک کارت در اختیار آنان قرار داده ایم. البته افراد نیکوکاری که به بیماران بیمارستان فارابی کمک می‌کنند از همه اقشار، حتی از کارکنان این بیمارستان هستند و جذب کمک برای بیماران محدود به موسسه‌ها یا افراد خاص نمی‌شود.
مرادی پیشنهادهای را نیز درباره نحوه جذب کمک‌های خیرین ارائه داد و گفت: با برگزاری مراسم یا برنامه‌های مناسبتی که سنت نیکوکاری را ترویج می‌کند می‌توانیم افراد خیر بیشتری را برای کمک به بیماران ترغیب کنیم. همچنین گروه‌های دانشجویی به صورت خودجوش در امور خیریه فعالیت می‌کنند. بنابراین با بیان آن در میان دانشجویان امکان جذب نیکوکاران بیشتری فراهم می‌شود.
در ادامه دکتر خسروانی تلاش‌های انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان فارابی را ستودنی دانست و با اشاره به سمن‌های حوزه سلامت اظهار داشت: همه مراکز باید نسبت به راه اندازی سمن سلامت اقدام کنند. زیرا از این روش و با ایجاد اعتبار می‌توان تعداد افراد نیکوکار بیشتری را جذب کرد. باید توجه داشته باشیم که این اعتبار تنها از طریق وجود بستر امن و شفاف و نیروهایی که دلسوزانه و با دغدغه تلاش می‌کنند، امکان پذیر است.
وی از راه اندازی یک سایت در همین رابطه خبر داد و تصریح کرد: با ورود به این سایت می‌توان همه خدمات دانشجویی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان‌های تابعه را مشاهده کرد. در این سایت تمامی مراکز درمانی با شرح کمبودها و نیازهای آن‌ها قابل رویت می‌باشد. اما برای کامل‌تر شدن آن نیاز به همکاری همه بیمارستان‌ها و ارائه گزارش مستمر از سوی آن‌ها هستیم. به روز بودن اطلاعات سایت باعث می‌شود روند کار برای خیرین شفاف سازی شده و هر فرد نیکوکار می‌تواند انتخاب کند که چه نیازی را برآورده کند.
دکتر خسروانی در پایان از مسئولان بیمارستان فارابی به دلیل ایجاد بستر و شرایط مناسب برای جذب خیرین قدردانی کرد.
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی
سید عباس  قاضی میرسعید