• تاریخ انتشار : 1401/06/06 - 16:16
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 737
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی عملکرد کمیته بیمه و سه شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهارمین قرارگاه جوانی جمعیت

در چهارمین نشست قرارگاه جوانی جمعیت، مسئولان کمیته بیمه سلامت و مدیران سه شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اقدامات انجام‌شده در راستای تحقق برنامه‌های جوانی جمعیت را اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در  نشست 6 شهریور قرارگاه جوانی جمعیت که با حضور مسئولان کمیته‌های مربوطه در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر علیرضا اولیایی منش معاون بهداشت دانشگاه، با اشاره به اهمیت شبکه‌های بهداشت و درمان در نظام سلامت کشور گفت: شبکه‌ها ظرفیت و پتانسیل ارزشمند و بسیار بزرگی در کشور و دانشگاه دارند  و   تصمیمات و انتظارات نظام سلامت را از مدیران ارشد به بطن خانواده‌ها می‌رسانند.  
وی بابیان اینکه  کارهای بزرگ نشدنی، با محول شدن به  شبکه‌های بهداشت و درمانی قابل انجام است افزود: هر اقدامی که نشدنی به نظر می‌رسد؛ وقتی به شبکه‌ها سپرده می‌شود؛ در قالب آموزش به چندصد و چندین هزار نفر به انجام می‌رسد. این ظرفیتی است که در هیچ کجای نظام سلامت وجود ندارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به فعالیت 500 هزار سفیر سلامت در دانشگاه گفت: هر پیامی که از سوی شبکه‌های بهداشت و درمان منتقل می‌شود، این سفیران به 500 هزار خانوار تحت پوشش خود منتقل می‌کنند.
دکتر اولیایی منش بر حمایت از شبکه‌های بهداشت و درمان دانشگاه تأکید کرد و گفت: باید به این ظرفیت بزرگ بیشتر بها داد و از آن بیشتر استفاده کرد. امیدوارم بتوانیم با انجام به‌موقع و درست تعهداتمان نسبت به شبکه‌های بهداشت و درمان، از این مراکز حمایت کنیم.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در پایان سخنان خود ارسال به‌موقع گزارش عملکرد و مصوبات و پیگیری‌های کمیته‌های قرارگاه جوانی جمعیت را خواستار شد و گفت: هریک از کمیته‌ها، نمایندگان خود را به کمیته رسانه قرارگاه معرفی کنند.
سپس دکتر مسعود رفعتی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، اقدامات انجام‌شده در زمینه برگزاری هفته جمعیت و ازدواج بهنگام، پیشگیری از سقط، بحران جمعیت و سالمندی و تحت پوشش قرارگرفتن خدمات ناباروری و... توضیح داد.
دکتر علی تاجدار سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرری، اقدامات انجام‌شده در زمینه آمادگی زایمان، ایجاد و پایش مراکز مشاوره ازدواج و راه‌اندازی مرکز مشاوره ازدواج در مرکز خدمات جامع کهریزک و... را تشریح کرد.  
دکتر محمدرضا سلمانی رئیس مرکز بهداشت و درمان جنوب تهران، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در زمینه جوانی جمعیت،  جمعیت تحت پوشش این مرکز را بیش از 1 میلیون 569 هزار تن برشمرد و گفت: بیش از 551 هزار نفر از این جمعیت را بانوان 10 تا 54 ساله و 266 هزار نفر را بانوان متأهل ثبت‌شده در سامانه سیب تشکیل می‌دهد.  
سپس دکتر علیرضا نمازی، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران و خانم دکتر حسینی معاون اداره کل بیمه سلامت استان تهران، در زمینه حمایت‌های بیمه‌ای جوانی جمعیت توضیح دادند و دکتر نمازی اقدامات قرارگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه جوانی جمعیت را حساب شده و عملیاتی و مثبت ارزیابی کرد.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 217167
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *