• تاریخ انتشار : 1399/05/13 - 12:39

برگزاری اولین روز آزمون شفاهی پذیرش فلوشیپ چشم پزشکی سال 99 در بیمارستان فارابی

مرحله شفاهی پذیرش دستیار فوق تخصصی (فوشیپ) در رشته های چشم پزشکی کودکان و انحراف چشم و ویتره و رتین سال 99 دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان فارابی برگزار شد.

برگزاری اولین روز آزمون شفاهی پذیرش فلوشیپ چشم پزشکی سال 99 در بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومیدانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، آزمون شفاهی اولین گروه از پذیرفته شدگان نهایی مرحله کتبی پذیرش دستیار فوق تخصصی چشم پزشکی سال 99 دانشگاه روز دوشنبه 13مرداد در بیمارستان فارابی برگزار شد.
 در این مرحله اعضای هیئت علمی گروه چشم پزشکی شایستگی های علمی و عملی داوطلبان برای ورود به رشته های چشم پزشکی کودکان و انحراف چشم و ویتره و رتین را به صورت ترکیبی از OSCE و مصاحبه ساختار مند سنجیدند.
توضیح اینکه آزمون شفاهی داوطلبان فلوشیپ قرنیه و خارج چشمی، جراحی پلاستیک و ترمیمی چشم و گلوکوم طبق زمان بندی اعلام شده روزهای 14 و 15 مرداد 99 در بیمارستان فارابی برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : بیمارستان فارابی
حمیده امیدوار