برگزاری جلسه آموزشی با موضوع اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده در دو مدرسه براتعلی و امام رضا در شهر چهاردانگه
کارشناس تغذیه مرکز سلامت جامع چهاردانگه گزارشی از برگزاری دو جلسه آموزشی در دو مدرسه دخترانه و پسرانه در شهر چهاردانگه با محوریت اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، شهرزاد پیرشاه، کارشناس تغذیه مرکز در خصوص این دو جلسه که یکشنبه ۷ و دوشنبه ۸ آبان ۱۴۰۲ برای دانش آموزان این دو مدرسه برگزار شد ضمن بیان نکاتی در خصوص اهمیت مصرف صبحانه گفت: نخوردن صبحانه میتواند اثرات منفی بر یادگیری دانش آموزان داشته باشد. در شرایط ناشتایی کوتاهمدت معمولاً سطح گلوکز خون به نحوی تنظیم میشود که به عملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود و اگر مدتزمان ناشتایی طولانیتر باشد به دلیل افت قند خون مغز قادر به فعالیت طبیعی خود نیست و درنتیجه یادگیری و تمرکز حواس مختل میشود. دانشآموزانی که صبحانه نمیخورند بیشتر در معرض اضافهوزن و چاقی قرار دارند.
وی در ادامه در ارتباط بااهمیت میان وعده در دانش آموزان صحبت کرد و افزود: میان وعده، وعدهغذای مختصری است که بین دو وعده اصلی مصرف میشود. میان وعده باید بهگونهای باشد که بخشی از نیازهای شما به مواد مغذی را تأمین کند اما نباید آنقدر زیاد و حجیم باشد که اشتهای شما را برای وعده اصلی از بین ببرد یا موجب چاقی شما شود. استفاده از شیر پاستوریزه، نان و پنیر و خرما، میوه، خشکبار، مغزها و ... میتواند بهعنوان میان وعده در برنامه غذایی مورداستفاده قرار گیرد.
نظر دهید