• تاریخ انتشار : 1402/08/17 - 07:35

برگزاری جلسه شورای مدیران اداری پشتیبانی بیمارستان بهارلو

جلسه شورای مدیران اداری و پشتیبانی بیمارستان بهارلو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان بهارلو، روز دوشنبه 15 آبان 1402 با حضور دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان و مسئولان واحدهای مختلف بیمارستان جلسه شورای مدیران اداری پشتیبانی برگزار شد.

در این جلسه دکتر انوری در مورد برنامه های عملیاتی بیمارستان، برنامه منظم پایش شاخصهای عملکردی، ساماندهی کمیته های بیمارستان، اصلاح فرایندهای نامناسب، تامین فضاهای فیزیکی، اصلاح ساختار سازمانی، نگهداشت تجهیزات پزشکی، تشکیل زیر کمیته های پرونده الکترونیک، خیرین، خرید، عمران، تاسیسات ، سایت، پروژه FMEA در حوزه تاسیسات، پروژه اصلاح نقشه شبکه IT آغاز پروژه اسکن پرونده ها، آغاز پروژه ترخیص قطعی بیماران از بخش، ساماندهی خرید لباس کارکنان مطالبی را بیان کرد.

در ادامه با تشریح کامل تفاهم نامه مالی بیمارستان گزارش کاملی از وضعیت اعتبارات، درآمد، کسورات و شاخصهای مالی ارائه داد و گفت نیاز داریم برای تامین و جبران برخی از هزینه ها، بهینه مصرف کنیم و با نگهداشت دقیق وسایلی که در اختیار هر واحد است در مخارجی که می تواند زیانده باشد جلوگیری کنیم.

دکتر انوری همچنین گفت برای درک شرایط، لازم است بین ادراکمان از شرایط محیطی و خواسته هایمان تعادل برقرار کنیم تا بتوانیم راندمان بهتری در ارائه خدمات به مراجعانمان داشته باشیم.

مقرر شد جلسات شورای مدیران با حضور مسئولان واحدها به صورت منظم برای شناسایی مشکلات و ارائه راهکار با خرد جمعی برگزار شود.

• گروه خبری : بیمارستان بهارلو