• تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 12:35

برگزاری ششمین جلسه هماهنگی آموزشی واحد بهداشت حرفه‌ای در شهرستان اسلامشهر

ششمین جلسه آموزشی هماهنگی واحد بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با حضور کارشناسان گروه مهندسی بهداشت حرفه‌ای با محوریت بررسی مسائل و چالش‌های موجود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه که سه‌شنبه ۹ آبان ۱۴۰۲ برگزار شد مهندس عباسعلی چمنی، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای شبکه ضمن عرض خیرمقدم به حضار بر رعایت اصول شرعی و اخلاقی توسط بازرسین بهداشت حرفه‌ای تأکید کرد و به طرح مسائل و چالش‌های بهداشت حرفه‌ای پرداخت.
در ادامه جلسه مهندس فاطمه بخشی محمدی، کارشناس آمار واحد این واحد به تشریح و بازبینی برنامه تشکیلات بهداشت حرفه‌ای شامل تعداد صورت‌جلسات کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار ارسال‌شده توسط صنایع مشمول و فرم‌های خود اظهاری بهداشت حرفه‌ای کارفرمایان پرداخت و از کارشناسان خواست نسبت به پیگیری دلایل عدم ارسال موارد مطروحه اقدام کنند.
در بخش دیگری از جلسه معصومه امانیان، کارشناس آمار پیرامون برنامه‌های مدیریت اجرایی پسماند و همچنین برنامه مدیریت حوادث شیمیایی مطالبی را ارائه کرد.
در پایان مهندس محسن عصمتی، کارشناس حوادث و بلایای غیرمترقبه شبکه به تشریح الزام و نحوه ارسال گزارش حوادث به وقوع پیوسته در مناطق تحت پوشش این واحد پرداخت و از کارشناسان بهداشت حرفه‌ای عضو برنامه مدیریت واکنش در شرایط اضطراری خواست تا در اسرع وقت، حوادث اعم از صنعتی و غیر صنعتی را به این واحد به‌صورت مصور و مکتوب ارسال کنند.
در این جلسه از زحمات سارینا آقاپور، کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت سعیدیه که به واحد امور اداری منتقل شده است تقدیر شد.

• گروه خبری : شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
زینب  ایمانی