• تاریخ انتشار : 1398/02/04 - 13:35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست مشترک معاونت پژوهشی و برنامه‌ریزی و توسعه دانشکده توانبخشی با گروه تحقیقاتی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف

سومین نشست مشترک معاونت معاونت پژوهشی و برنامه‌ریزی و توسعه دانشکده توانبخشی با گروه تحقیقاتی مهندسی برق دانشگاه شریف روز سه‌شنبه سوم اردیبهشت در سالن شورای این دانشکده برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در راستای برنامه چهارساله دانشکده توانبخشی برای ارتقای سطح ارتباط با صنعت و به‌کارگیری پتانسیل‌های موجود، سومین نشست مشترک معاونت پژوهشی و برنامه‌ریزی و توسعه این دانشکده با یکی از گروه‌های تحقیقاتی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف روز سه‌شنبه سوم اردیبهشت‌ماه سال 98 در سالن شورا برگزار شد.
این نشست که باهدف پیگیری طراحی مطالعه‌ای تشخیص و زودهنگام اختلالات شناختی در سالمندان از طریق تحلیل گفتار توسط سیستم رایانه‌ای برگزار شد؛ اعضای حاضر درباره مطالعات مختلف انجام شده در این زمینه و آزمون‌های موردنیاز به بحث و گفتگو پرداختند. همچنین پیشنهاد شد با توجه به اهمیت بررسی مشکلات شنوایی به‌عنوان یکی از مشکلات عمده سالمندان و برخی عملکردهای حرکتی از جمله راه رفتن افراد در این مطالعه مورد بررسی قرار گیرد.
توضیح اینکه این نشست با حضور دکتر احمدرضا خاتون آبادی معاون پژوهشی و برنامه ریزی و توسعه دانشکده، دکتر آقاجان کربلایی عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق و دانشجویان رشته های مهندسی برق، کامپیوتر، هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه صنعتی شریف، دکتر وهابی از بخش طب سالمندان بیمارستان ضیائیان، دکتر عبدی متخصص مغز و اعصاب بیمارستان شریعتی و دکتر هوشیاری متخصص روان‌سنجی برگزار شد.

عکاس و خبرنگار: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS